Maxime Capet (in het midden met nummer 8) wil dit seizoen vooruitgang boeken als speler: “Met Frank Depestele vond ik de ervaren coach die ik zocht.”
Volledig scherm
Maxime Capet (in het midden met nummer 8) wil dit seizoen vooruitgang boeken als speler: “Met Frank Depestele vond ik de ervaren coach die ik zocht.” © Foto Beckx/RV

Nieuwkomer Maxime Capet (Decospan Menen):
“Mijn rendement moet nog omhoog”

VOLLEYBAL EUROMILIIONS LEAGUEDecospan Menen stond deze namiddag in een oefenwedstrijd tegenover Lindemans Aalst, de eerste tegenstander van de vicekampioen op de openingsspeeldag op 15 oktober. De bezoekers wonnen de eerste twee sets, maar moesten de volgende twee beurten aan de Oost-Vlamingen laten (20-25, 20-25, 25-22 en 25-16).

  1. Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmakende ‘FIRE’
    Play
    TV

    Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmaken­de ‘FIRE’

    Streamz lost de trailer van de vierdelige documentairereeks ‘Is crypto het nieuwe goud?’ De reeks volgt negen Vlamingen en vier experten in de mysterieuze wereld van cryptovaluta en NFT’s. Ze geven elk een kritische blik op de unieke en bijzondere digitale munt. Maak kennis met de crypto-aanhangers die hun succes en tegenslagen delen. “In 2017 hebben we al onze bezittingen verkocht en dan zijn we voor bitcoin gegaan", klinkt het bij Didi Taihuttu.