KRC Genk Ladies-voorzitster Jacqueline Mahieux stelt aanwinst Marith de Bondt (OHL) voor.
Volledig scherm
KRC Genk Ladies-voorzitster Jacqueline Mahieux stelt aanwinst Marith de Bondt (OHL) voor. © Dick Demey

Nieuwkomer Marith De Bondt (OHL) wil met KRC Genk Ladies de kloof met de top twee helpen verkleinen en als speelster sterker worden

VROUWENVOETBAL SUPER LEAGUEMet Marith De Bondt heeft KRC Genk Ladies er een aanwinst bij. De Bondt speelde bij Super League-leider OHL en tekende vorige week een verbintenis voor een half seizoen bij de Genkies. De nieuwe verdedigster zat meteen in de kern en mocht het voorbije weekend, na een blessure van Luna Vanhoudt, tegen KV Mechelen meteen invallen. Vrijdagavond om 20.30 uur is Charleroi te gast op de Galopinstraat in Zwartberg. “Ook al staat Charleroi in de benedenverdieping van de rangschikking, we mogen hen geenszins onderschatten”, zegt nieuwkomer Marith De Bondt.

  1. Fanno Nijst schudt met Olsa degradatiespook af en doet plots mee voor periodetitel: “Kijken van week tot week”
    Voetbal tweede nationale A

    Fanno Nijst schudt met Olsa degradatie­spook af en doet plots mee voor periodeti­tel: “Kijken van week tot week”

    Amper enkele weken nadat bij Olsa Brakel een crisis werd afgezworen dankzij een belangrijke zege op het veld van de buren uit Oudenaarde prijkt geel-zwart zowaar aan de leiding van de derde periode. Oostkamp zette vorig weekend titelfavoriet Lokeren-Temse nog een hak, maar ging zondag voor de bijl tegen een goed georganiseerd Brakel. Een knappe tien op twaalf heeft de jongens van coach Nijst naar veilige oorden in het klassement gebracht.