Lars Coveliers deed mee aan de voorbereiding bij Beerschot deze zomer, maar zonder al te hoge verwachtingen.
Volledig scherm
Lars Coveliers deed mee aan de voorbereiding bij Beerschot deze zomer, maar zonder al te hoge verwachtingen. © Mpics

Nieuwkomer Lars Coveliers (20) en Berchem Sport krijgen met Wolvertem Merchtem meteen taaie klant in Croky Cup: “Ik wil elke match winnen”

Voetbal tweede ronde beker van BelgiëDinsdag maakte Berchem Sport behalve de terugkeer van Bas Saillart ook de komst bekend van Lars Coveliers. De 20-jarige middenvelder uit Zemst zag zijn aflopende contract vorig seizoen niet verlengd bij KV Mechelen en moest dus op zoek naar een nieuwe ploeg. Dat werd, ondanks een voorbereiding bij Beerschot, Berchem waar hij komend weekend officieel debuteert in het bekerduel met de Vlaams-Brabantse derde amateurklasser Wolvertem Merchtem.

  1. Berlaar-Heikant pakt een puntje tegen Witgoor, maar schiet daar weinig mee op: “Defensief zijn we stappen aan het zetten, maar door de vele gekwetsten is het roeien met de riemen die we hebben”

    Ber­laar-Hei­kant pakt een puntje tegen Witgoor, maar schiet daar weinig mee op: “Defensief zijn we stappen aan het zetten, maar door de vele gekwetsten is het roeien met de riemen die we hebben”

    Berlaar-Heikant kon zondag voor de eerste keer dit seizoen de nul op het bord houden. Jammer genoeg wisten de jongens van Peter Claessens zelf ook geen doelpuntje te maken, waardoor de wedstrijd tegen Witgoor op 0-0 eindigde. Met dat ene puntje schiet Berlaar-Heikant weinig op, maar gezien de vele gekwetsten is één puntje beter dan geen, natuurlijk.