Ivan Karacic moet Phoenix Brussels meer kracht onder de ring bezorgen.
Volledig scherm
Ivan Karacic moet Phoenix Brussels meer kracht onder de ring bezorgen. © Geert Tresignie

Nieuwkomer Ivan Karacic met Phoenix Brussels tegen Charleroi: “Eerste kennismaking verliep vlot”

Basketbal BNXT LeagueVorig weekend maakte Ivan Karacic zijn debuut bij Phoenix Brussels. Toen ging het om twee bekerduels tegen Okapi Aalst. Hoewel de Brusselaars op een haar na de kwalificatie voor de halve finale misten, kon de nieuwkomer zich toch al manifesteren. Woensdag maakt Karacic zijn debuut in de BNXT League, wanneer Charleroi over de vloer komt.

 1. Axel Swerten ontvangt met Dessel rode lantaarn Mandel United: “Snel stap naar het behoud zetten”
  PREMIUM
  Voetbal eerste nationale

  Axel Swerten ontvangt met Dessel rode lantaarn Mandel United: “Snel stap naar het behoud zetten”

  In eerste nationale incasseerde Dessel Sport de voorbije speeldag een ongelukkige nederlaag op het veld van Knokke. Daarmee kon de Kempische formatie geen vervolg breien aan de 1-6-overwinning van één week eerder in Tienen. Zaterdagavond hoopt Dessel voor eigen volk, tegen Mandel United, een volgende stap richting behoud te zetten.
  Dessel, Geel, Kasterlee, Lille, Mol, Herentals
 2. Vincent Van Sprengel mengt zich met Vorselaar in titeldebat: “We zullen onze rol blijven vervullen”
  PREMIUM
  Voetbal eerste provinciale

  Vincent Van Sprengel mengt zich met Vorselaar in titeldebat: “We zullen onze rol blijven vervullen”

  Na vele jaren moet Vorselaar straks afscheid nemen van eerste provinciale. Na een moeilijk seizoen, dat doorweven werd met verschillende tegenslagen, kon men in de Riemenstraat niet voor een stunt zorgen. In de slotfase van de competitie heeft de kalendermaker Vorselaar nog opgezadeld met enkele serieuze uitdagingen.
  Vorselaar, Geel, Kasterlee, Lille, Herentals
 3. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.