Davino Verhulst loopt op stage in Oostenrijk met een brede glimlach op het gezicht rond.
Volledig scherm
Davino Verhulst loopt op stage in Oostenrijk met een brede glimlach op het gezicht rond. © Photo News

Nieuwkomer Davino Verhulst straalt tijdens Antwerps stage in Oostenrijk: “Voor mij is dit dé club in België”

voetbal jupiler pro leagueDavino Verhulst moet zowat de meest gelukkige speler zijn die mee op stage is met Antwerp in Oostenrijk. De 34-jarige keeper, die vlak voor het oefenkamp aansloot bij de Great Old, loopt al heel de week met een grote glimlach rond. “Fantastisch dat ik op mijn leeftijd nog zo’n toptransfer kan maken.”

 1. Gemiddelde hypotheekrente bedraagt al 2,48%: kan je je tarief nu vastleggen om verdere stijging te slim af te zijn?
  Spaargids.be

  Gemiddelde hypotheek­ren­te bedraagt al 2,48%: kan je je tarief nu vastleggen om verdere stijging te slim af te zijn?

  De rentevoeten voor woonleningen zitten de laatste maanden stevig in de lift. En nu de Europese Centrale Bank beslist heeft om voor het eerst in 11 jaar tijd de rente te verhogen, lijkt er ook geen beterschap op komst. Is het dan een goed idee om nu nog snel een lening vast te leggen en nadien pas een woning te kopen? Spaargids.be onderzoekt de mogelijkheden.
 2. Eendracht Aalst in eerste cupmatch freewheelend voorbij SV Anzegem
  voetbal beker van België

  Eendracht Aalst in eerste cupmatch freewhee­lend voorbij SV Anzegem

  De eerste hindernis in de beker van België werd door Eendracht Aalst vlot genomen. Derdenationaler SV Anzegem werd met 5-1 ingeblikt. De spitsen Mbaye en Dekuyper, met twee goals, waren meteen beslissend. De flankspelers Wantens en Razzi pikten eveneens hun doelpuntje mee. Volgende week komt Mandel United op bezoek. Naar verluidt zijn de spelers van de West-Vlaamse club niet betaald en bestaat de kans dat er met beloften zal gespeeld worden.