Apostolos Konstantopoulos in een eerdere oefenmatch tegen Club Brugge.
Volledig scherm
Apostolos Konstantopoulos in een eerdere oefenmatch tegen Club Brugge. © Photo News

Nieuwkomer Apostolos Konstantopoulos voelt zich al thuis bij Beerschot: “Ideale omgeving om me verder te ontwikkelen als voetballer”

Voetbal 1ATussen de oefenmatchen tegen Waasland-Beveren en Lommel in had HLN een kort kennismakingsgesprek met Beerschots nieuwe verdediger Apostolos ‘Tolis’ Konstantopoulos. “Ik zie dit als een ideale omgeving om me als voetballer verder te ontwikkelen”, laat de 18-jarige verdediger verstaan.

  1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
    Streamz

    Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

    Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).