Jasper Schoofs kroonde zich tot Antwerps en Belgisch kampioen tijdrijden en pakte met Acrog-Tormans de tijdrittitel per ploeg.
Volledig scherm
Jasper Schoofs kroonde zich tot Antwerps en Belgisch kampioen tijdrijden en pakte met Acrog-Tormans de tijdrittitel per ploeg. © Mpics

Nieuwelingen Acrog-Tormans pakken Belgische titel in het ploegentijdrijden, junioren veroveren zilver

wielrennenDe nieuwelingen van Acrog-Tormans pakten in Montenaken goud in het BK ploegentijdrijden. Over 21 km waren Jasper Schoofs en maats bijna 45 seconden sneller dan Avia-Rudyco.

 1. Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoopste telecombundels
  Mijntelco

  Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoop­ste telecombun­dels

  64 procent van de Belgen heeft een telecombundel. De meesten kiezen voor een bundel die zowel vast internet, vaste telefonie, televisie en mobiele diensten omvat. Dat blijkt uit het meest recente cijferrapport van telecomwaakhond BIPT. Welke ‘4-play bundel’ is het goedkoopst? En welke bundel neem je best als je geen nood hebt aan televisie of vaste lijn? Mijntelco.be zoekt het uit.
 2. SV Oostkamp na strafschoppen onderuit in bekermatch tegen FCS Mariekerke-Branst
  voetbal

  SV Oostkamp na strafschop­pen onderuit in bekermatch tegen FCS Mariekerke-Branst

  Tweedenationaler SV Oostkamp kreeg in de tweede ronde van de Croky Cup de Antwerpse eersteprovincialer Mariekerke-Branst op bezoek in de Valkaart. De bezoekers doken met een voorsprong de rust in, maar een frommeldoelpunt van Phil Canoot zette na een uur spelen de bordjes opnieuw gelijk. Ondanks een karrenvracht aan kansen volgden geen doelpunten meer, waarna een strafschoppenreeks de winnaar aanduidde. De Antwerpenaren toonden zich daarin met een 3-4-zege de betere ploeg.