Een actiefoto van de bekermatch thuis tegen Crossing Schaarbeek: Lauwenaar Alessandro Beel gaat stevig in duel met Kalifa Kamagate.
Volledig scherm
Een actiefoto van de bekermatch thuis tegen Crossing Schaarbeek: Lauwenaar Alessandro Beel gaat stevig in duel met Kalifa Kamagate. © VDB

Nieuwe voorzitter Sies Berten van RC Lauwe: “Ik ben bekommerd om iedereen in onze club, we hebben geen zin om te hervatten”

Voetbal eerste provincialeVoetbal Vlaanderen maakte de kalender voor de doorstart van de competitie bekend. Eersteprovincialer RC Lauwe hervat thuis tegen SK Oostnieuwkerke, moet dan naar SC Blankenberge en dan volgt de derby thuis tegen WS Lauwe. “Ik zou liever hebben dat de competitie niet meer hervat”, aldus voorzitter Sies Berten van RC Lauwe.

 1. Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeelde (van 150 tot 650 euro)
  Multimedia

  Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeel­de (van 150 tot 650 euro)

  Er verschenen in eerste twee maanden van 2021 vooral budgettoestellen, in afwachting van de grote golf aan nieuwe high-end smartphones die dit voorjaar weer zal uitkomen. Het is dus de vraag of dit een goed moment is om een nieuwe telefoon te kopen, maar je kunt wel je voordeel doen met een model van vorig jaar tegen een lagere prijs. Onze techredacteur tipt de toestellen die de beste reviews kregen, in stijgende volgorde van prijs.
 2. Aannemer raakt gasleiding tijdens werken

  Aannemer raakt gasleiding tijdens werken

  Een aannemer heeft tijdens werken in een woning in de Vanden Tymplestraat, een zijstraat van de Diestsetraat in Leuven, vrijdagochtend omstreeks 9 uur een gasleiding geraakt. Na de gastoevoer te hebben afgesloten, verlieten de aanwezige arbeiders dadelijk de woning en werd gewacht op de hulpdiensten. De politie sloot een deel van de straat af om de brandweer toe te laten haar werk te doen. Na het verluchten van de woning, kon iedereen weer aan de slag en werd ook het verkeer weer toegelaten.
 1. "Wout is bijna de koning van België"
  Play

  "Wout is bijna de koning van België"

 2. Bondsvoorzitter Bayat: "In welke omstandigheden dan ook: het EK moet doorgaan"
  Play
  EK voetbal

  Bondsvoor­zit­ter Bayat: "In welke omstandig­he­den dan ook: het EK moet doorgaan"