De sterke mannen achter VW Hamme. Vlnr: Kim Verstraeten, Marc De Wilde, Marc Behiels, Marcel Van Mele, Bart De Bruyne - Van den Broeck en sportschepen Luk De Mey.
Volledig scherm
De sterke mannen achter VW Hamme. Vlnr: Kim Verstraeten, Marc De Wilde, Marc Behiels, Marcel Van Mele, Bart De Bruyne - Van den Broeck en sportschepen Luk De Mey. © Geert De Rycke

Nieuwe voorzitter, nieuwe sportief manager, nieuw elan voor VW Hamme

voetbal derde nationale ABij VW Hamme zijn ze klaar voor volgend seizoen. De voorbije weken werd afscheid genomen van sportief manager David Vanhoyweghen en algemeen manager Ronny Van Acker, maar hun taken zijn ondertussen overgenomen. Marc Behiels schuift als sportieve baas van de jeugd door naar de hoofdmacht.

 1. Knokse Zwintriatlon van september nu al geannuleerd: “Medewerkers van organisatie zijn nodig in vaccinatiecentrum”
  triatlon

  Knokse Zwintriat­lon van september nu al geannu­leerd: “Medewer­kers van organisa­tie zijn nodig in vaccinatie­cen­trum”

  Opnieuw enkele triatlons die sneuvelen op de kalender van 2021 en dit keer allemaal in Knokke met de Zwintriatlon als meest bekende naam. Het organiserende team Sportpromotie van de gemeente Knokke-Heist draait immers al een tijdje volop mee in het lokale vaccinatiecentrum, waardoor het organiseren van vier triatlons in de maand september een onmogelijke opdracht voor hen is. “In deze race naar een betere gezondheidssituatie hebben we geen andere keuze”, klinkt het bij de organisatoren.
 1. Umpire voelt zich zwaar geïntimideerd door boze vader van tennisster en vraagt bescherming: “Kan iemand in mijn buurt blijven?”
  Play
  Tennis
  2

  Umpire voelt zich zwaar geïntimi­deerd door boze vader van tennisster en vraagt bescher­ming: “Kan iemand in mijn buurt blijven?”

  11:00
 2. Hallucinant schandaal rond ‘spannendste 2 sportminuten van het jaar’ in VS: winnend toppaard blijkt gedopeerd
  Play
  Meer sport
  2

  Halluci­nant schandaal rond ‘spannend­ste 2 sportminu­ten van het jaar’ in VS: winnend toppaard blijkt gedopeerd

  12:01