Dimitri Nesen, hier aan het werk tegen Wezel, vond geen openingen tegen Houtvenne.
Volledig scherm
Dimitri Nesen, hier aan het werk tegen Wezel, vond geen openingen tegen Houtvenne. © KFC Nijlen / RV

Nieuwe T1 Sam Vermeulen ziet Nijlen vanop tribune ook verliezen bij leider Houtvenne (2-0): “We moeten als groep een klik maken”

voetbal 3NBDonderdagavond maakte KFC Nijlen bekend dat het met Sam Vermeulen een vervanger vond voor Kenny Thompson als T1. Vermeulen coachte zaterdagmiddag nog zijn afscheidsmatch bij Eppegem tegen Rumbeke (1-2 verlies), maar zat zaterdagavond ook in de tribune van Westerlo om er zijn toekomstige troepen te aanschouwen in hun duel bij leider Houtvenne. Vermeulen zag een verdienstelijke wedstrijd van Nijlen, maar het verloor alsnog met 2-0 en zakt weg naar de voorlaatste plaats. Werk aan de winkel.

 1. De Antwerpse volleybalvrouwen halen hun derde overwinning op rij binnen: “Een mooie collectieve prestatie midden in de examenperiode”
  Volleybal vrouwen

  De Antwerpse volleybal­vrou­wen halen hun derde overwin­ning op rij binnen: “Een mooie collectie­ve prestatie midden in de examenperi­o­de”

  Wat is het dit jaar heerlijk spannend in de volleyballiga bij de vrouwen. Eén van de ploegen die er mee voor zorgt dat de topvier heel dicht elkaars buurt blijft, is Interfreight Brabo Antwerpen. De Antwerp Ladies hebben een moeilijk eerste deel van de competitie achter de rug. Maar in 2023 hebben ze alles gewonnen: 9 op 9. Dat is bijzonder knap.
 2. KSK Heist, 12 wedstrijden ongeslagen na 1-1 tegen de profs van Luik: “Voor de jarige Yannis Augustynen wilden we niet verliezen”
  voetbal 1N

  KSK Heist, 12 wedstrij­den ongeslagen na 1-1 tegen de profs van Luik: “Voor de jarige Yannis Augustynen wilden we niet verliezen”

  Van 16 oktober is het intussen geleden dat Heist verloor, op het veld van Knokke. 4-0 stond het toen bij de rust, 4-1 aan het eind van die wedstrijd. Sindsdien weet Heist niet meer wat verliezen is, 12 wedstrijden op een rij. Tegen Luik kwam Heist zeer ongelukkig op achterstand, maar Heist vocht terug en hield de ongeslagen reeks in stand. De wedstrijd eindigde op een billijk gelijkspel (1-1).
 3. Lennert Van Eetvelt maakt indruk bij profdebuut: “Ik zat niet met een resultaat in mijn hoofd. Op vier kilometer van de finish ging ik nog een vestje halen”
  Wielrennen profs

  Lennert Van Eetvelt maakt indruk bij profdebuut: “Ik zat niet met een resultaat in mijn hoofd. Op vier kilometer van de finish ging ik nog een vestje halen”

  Lennert Van Eetvelt (21) heeft zijn debuut bij de profs niet gemist. De voorbije twee dagen haalde hij twee keer het podium in de Mallorca Challenge. Eerst werd de Binkomnaar derde in de Trofeo Andratx. Daags nadien deed hij nog beter door op de tweede plaats beslag te leggen in de Trofeo Tramuntana. Kobe Goossens won telkens.