Hakim Abdallah moet in het komende seizoen voor de goals gaan zorgen bij Lierse.
Volledig scherm
Hakim Abdallah moet in het komende seizoen voor de goals gaan zorgen bij Lierse. © Gmax

Nieuwe Liersespits Hakim Abdallah trefzeker tegen Eindhoven: “Opsteker met oog op competitiestart”

Voetbal 1BLierse klopte vrijdagavond in een oefenmatch de Nederlandse tweedeklasser FC Eindhoven met 0-2. “Dit was een opsteker met het oog op de nakende competitiestart”, zegt Liersespits Hakim Abdallah, die voor één van de twee doelpunten zorgde.

 1. Trailer van aflevering 7 ‘House of the Dragon’ belooft meest intense en emotionele aflevering tot nu toe
  Play
  TV
  2

  Trailer van aflevering 7 ‘House of the Dragon’ belooft meest intense en emotionele aflevering tot nu toe

  De trailer voor de zevende aflevering van HBO-serie ‘House of the Dragon’ toont de eerste beelden van wat een zeer intense aflevering blijkt te worden. Het begint met de nasleep van de vurige dood van Laena Velaryon. Maar daar blijft het niet bij. Want er wordt ook een draak vermist en er lijken dodelijke allianties te zijn gevormd terwijl de spanningen in Westeros hun hoogtepunt bereiken.
 2. Kristiaan Haagen en Dessel trekken morgen naar Luik en ontvangen AA Gent in de Croky Cup: “Mooie bekerloting, maar competitie primeert”
  voetbal eerste nationale

  Kristiaan Haagen en Dessel trekken morgen naar Luik en ontvangen AA Gent in de Croky Cup: “Mooie bekerlo­ting, maar competitie primeert”

  Na twee vrije dagen staan de spelers van Dessel vanavond opnieuw op het oefenveld. Morgen staat in eerste nationale de uitgestelde competitiewedstrijd van vorig weekend in Luik op het programma. In afwachting van dat duel zat Dessel dinsdagnamiddag in de trommel tijdens de bekerloting. In de tweede week van november komt met AA Gent de huidige bekerwinnaar op bezoek.
 1. Lander Van Lautem (Diegem Sport) na pijnlijk verlies in derby tegen SK Londerzeel: “Het doelpunt viel aan de andere kant”
  VOETBAL TWEEDE NATIONALE B

  Lander Van Lautem (Diegem Sport) na pijnlijk verlies in derby tegen SK Londerzeel: “Het doelpunt viel aan de andere kant”

  Na een half uur en met een 2-0-tussentand zag het ernaar uit dat SK Londerzeel vlot zijn eerste seizoenszege zou pakken ten nadele van streekgenoot Diegem Sport. De bezoekers gaven zich echter niet gewonnen. Dankzij doelpunten van Daimy Deflem en Maxime Mauën klom groen-wit nog op gelijke hoogte, maar thuisspeler Ali Yildiz rondde zijn hattrick af en hield zo de drie punten in Londerzeel.