Trotse gezichten bij voorzitter Guy Louis van TC Issera en het gemeentebestuur van de stad Nieuwpoort bij de inhuldiging van de indoorhall.
Volledig scherm
Trotse gezichten bij voorzitter Guy Louis van TC Issera en het gemeentebestuur van de stad Nieuwpoort bij de inhuldiging van de indoorhall. © BPN

Nieuwe indoor- en padelinfrastructuur voor TC Issera officieel ingehuldigd

TennisZaterdag vond de officiële inhuldiging van de nieuwe tennisindoorhall en de twee padelterreinen van het Nieuwpoortse TC Issera plaats. Voor de dynamische club van voorzitter Guy Louis alvast de kroon op het werk voor de snelle opgroei die de Nieuwpoortse tennisclub de laatste jaren kende.

  1. David Habarugira en KFC Diest knopen na ruim drie maanden malaise nog eens aan met deugddoende zege tegen Wellen (3-1): “Eindelijk nog eens beloond voor het harde werk”
    voetbal derde nationale B

    David Habarugira en KFC Diest knopen na ruim drie maanden malaise nog eens aan met deugddoen­de zege tegen Wellen (3-1): “Eindelijk nog eens beloond voor het harde werk”

    Een diepe zucht van opluchting ging zaterdagavond doorheen het Diestse Warandestadion. Ruim drie maanden na de laatste overwinning, thuis tegen Wezel, wist KFC Diest eindelijk nog eens aan te knopen met een deugddoende driepunter tegen KVK Wellen. Het werd 3-1 dankzij twee goals in de laatste vijf minuten.