Idner Martins (midden), de nieuwe coach van Lindemans Aalst, verwelkomde slechts zes spelers op de eerste training (vlnr): José Pedro Monteiro, Max Petersson, Egor Bogachev, Hélio Sanchez, Robin Overbeeke en Seppe Baetens
Volledig scherm
Idner Martins (midden), de nieuwe coach van Lindemans Aalst, verwelkomde slechts zes spelers op de eerste training (vlnr): José Pedro Monteiro, Max Petersson, Egor Bogachev, Hélio Sanchez, Robin Overbeeke en Seppe Baetens © RV

Nieuwe coach Idner Martins (Lindemans Aalst) op eerste training: “Kern van tien spelers is onvoldoende”

VOLLEYBAL EUROMILLIONS LEAGUEExact twee maanden voor de start van de competitie begon Lindemans Aalst met de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Feestdag of niet, Idner Martins, de Portugees die Johan Devoghel opvolgt als hoofdcoach, riep zijn troepen vandaag een eerste maal bij elkaar. Met amper zes aanwezigen was de kern verre van compleet.

 1. Een ongeval door de laaghangende zon: wie is aansprakelijk bij een kop-staartbotsing?
  Independer

  Een ongeval door de laaghangen­de zon: wie is aansprake­lijk bij een kop-staartbot­sing?

  Het is je ongetwijfeld al opgevallen tijdens het autorijden: de zon hangt tegenwoordig een pak lager dan tijdens de zomerperiode. Dat vermindert bij momenten serieus de zichtbaarheid van de weg. Koppel dit aan het drukke spitsverkeer en het risico op een kop-staartbotsing in de file is nu een stuk hoger. Ben jij betrokken bij zo'n ongeval? Dan is het soms lastig te bepalen wie er aansprakelijk is voor de schade. Independer.be zet daarom 4 mogelijke kop-staartbotsingen op een rij.
 2. Yasin Mrani en Racing Mechelen imponeren met 0-5-zege bij City Pirates én derde plaats: “Nog niet kijken naar de rangschikking”
  voetbal tweede nationale B

  Yasin Mrani en Racing Mechelen imponeren met 0-5-zege bij City Pirates én derde plaats: “Nog niet kijken naar de rangschik­king”

  Hoezo een zware midweekwedstrijd tegen Cappellen in de benen? Racing Mechelen was een en al passie zondagnamiddag en voor die inzet werden de troepen van trainer Greg Vanderidt beloond met een ruime 0-5-overwinning bij City Pirates. Yasin Mrani was een van de bezoekende doelpuntenmakers en zo opende de snelle en dribbelvaardige winger zijn rekening voor de Mechelaars.