De nieuwe coach van Lindemans Aalst toont zich bijzonder enthousiast en wil zijn positivisme overdragen op het felvernieuwde team.
Volledig scherm
De nieuwe coach van Lindemans Aalst toont zich bijzonder enthousiast en wil zijn positivisme overdragen op het felvernieuwde team. © Beckx

Nieuwe coach Idner Martins enthousiast op persvoorstelling Lindemans Aalst: “Ik ben optimistisch”

VOLLEYBAL EUROMILLIONS LEAGUEHet jammerlijke voorval met bezoeker Martin Perin in de galawedstrijd tegen Maaseik zorgde ervoor dat volleybal even bijzaak werd in sportcomplex Schotte waar Lindemans Aalst kort voordien zijn nieuw team voorstelde aan pers en sponsors.

  1. Mist gooit voor tweede keer op rij roet in het eten van confrontatie tussen Jong Cercle en Olsa Brakel: “Spelen was opnieuw onmogelijk”
    Voetbal tweede nationale A

    Mist gooit voor tweede keer op rij roet in het eten van confronta­tie tussen Jong Cercle en Olsa Brakel: “Spelen was opnieuw onmogelijk”

    Nadat de competitiewedstrijd tussen Jong Cercle en Olsa Brakel op 13 november bij de rust werd stilgelegd wegens de dichte mist, is diezelfde confrontatie woensdagavond opnieuw afgelast om diezelfde reden. Twee keer bolde Olsa Brakel richting Ruddervoorde, waar Jong Cercle zijn thuismatchen speelt, en twee keer moest geel-zwart zonder een sportieve strijd terugkeren. Vanavond geraakten Cercle en Olsa niet verder dan de opwarming. Twee weken geleden werd de eerste helft nog afgewerkt.