Ex-KRC Genk speler Jurgen Vandeurzen is sinds vorige week de nieuwe trainer van Helson.
Volledig scherm
Ex-KRC Genk speler Jurgen Vandeurzen is sinds vorige week de nieuwe trainer van Helson. © Dick Demey

Nieuwbakken trainer Jurgen Vandeurzen en Helson mikken op eerste zege: “Burentreffen tegen Hechtel moet driepunter opleveren”

voetbal eerste provincialeHelson heeft met nul op vijftien de competitiestart in eerste provinciale volledig gemist. Met ex-KRC Genkspeler Jurgen Vandeurzen aan het roer mikt de club op een inhaalbeweging. Zaterdagavond ontvangt Helson buur Hechtel. Ook deze ploeg presteerde onder haar waarde en telt in de klassering slecht een puntje meer. “Willen we onderin wegkomen, is winnen een absolute must”, zegt de nieuwe Helsontrainer Jurgen Vandeurzen.

  1. Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alternatief als sinterklaasgeschenk of kerstcadeau?
    Tweakers

    Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alterna­tief als sinter­klaas­ge­schenk of kerstca­deau?

    Hoop je op een iPhone 14 in je schoentje of onder de kerstboom? Dan ben je er waarschijnlijk aan voor de moeite. Wil je toch nog voor het jaareinde een mooi toestel van Apple uitpakken, dan vormt de veel sneller verkrijgbare iPhone 13 mogelijk een alternatief. Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers plaatst beide modellen naast elkaar.