Na het ontslag van Erick Rios nam Vincent Callens het roer als T1 over bij SK Ronse. Hij staat met zijn ploeg meteen voor een belangrijke opdracht tegen Menen.
Volledig scherm
Na het ontslag van Erick Rios nam Vincent Callens het roer als T1 over bij SK Ronse. Hij staat met zijn ploeg meteen voor een belangrijke opdracht tegen Menen. © GDR

Nieuwbakken Ronse-coach Vincent Callens staat meteen voor zespuntenmatch tegen Menen: “Eén punt volstaat niet”

Voetbal tweede nationale ATwee weken na het ontslag van coach Erick Rios bij SK Ronse staat de rode lantaarn voor een cruciale wedstrijd tegen het als voorlaatste geklasseerde Menen. Met Vincent Callens aan het roer hopen De Bommels het tij te kunnen keren. Voor Callens is het zijn eerste opdracht ooit als hoofdcoach, maar hij klinkt strijdvaardig en heeft zijn jongens de voorbije dagen vooral heel veel vertrouwen proberen in te pompen.

 1. Laura Meynckens (LVL) na de nederlaag tegen Gent: “Mikken nu op tweede of derde plaats”
  Volleybal Liga A vrouwen

  Laura Meynckens (LVL) na de nederlaag tegen Gent: “Mikken nu op tweede of derde plaats”

  LVL Genk was zaterdag geen partij voor leider Gent, die met 1-3 kwam winnen bij de Limburgers. LVL won set één , maar kreeg daarna snel een 1-2-achterstand om de oren. “De eerste plaats is weg, het is nu zaak om om vooral niet vierde te worden, want dan spelen we in de play-offs tegen Gent”, vertelt Laura Meynckens. “We hadden na de eerste set de wedstrijd in handen, maar het is duidelijk dat de Oost-Vlamingen op dit moment de beste ploeg zijn.”
 2. Dean Joris speelt met Berg en Dal 4-4 gelijk in oefenduel in Hasselt: “Ondanks mooi resultaat overheerst ontgoocheling”
  VOETBAL EERSTE PROVINCIALE

  Dean Joris speelt met Berg en Dal 4-4 gelijk in oefenduel in Hasselt: “Ondanks mooi resultaat overheerst ontgooche­ling”

  Eersteprovincialer Berg en Dal boekte het voorbije weekend een opmerkelijk resultaat. Op het veld van Sporting Hasselt, de Limburgse formatie uit tweede nationale B, stapte de Meerhoutse formatie na een oefenmatch met een 4-4-gelijkspel van het veld. Toch heerste er na afloop bij Dean Joris ontgoocheling. Het eergevoel van een sportman kwam tot uiting.