Tadek Sczcuka speelde vijf seizoenen in het eerste elftal van Eendracht Louwel en was er nadien vijf seizoenen trainer van het Louwelse vrouwenteam. Zaterdag ging hij aan de slag als trainer bij de mannenploeg.
Volledig scherm
Tadek Sczcuka speelde vijf seizoenen in het eerste elftal van Eendracht Louwel en was er nadien vijf seizoenen trainer van het Louwelse vrouwenteam. Zaterdag ging hij aan de slag als trainer bij de mannenploeg. © Dick Demey

Nieuwbakken Eendracht Louwel-trainer Tadek Sczcuka pakt driepunter bij debuut: “Niets moet, alles mag”

voetbal tweede provinciale BTadek Sczcuka maakte tien opeenvolgende jaren vol bij tweedeprovincialer Eendracht Louwel . Eerst als speler, nadien als trainer van het vrouwenteam. Eind vorig seizoen nam Sczcuka gas terug en laste hij een rustpauze in. Tot vorige week Louwel opnieuw kwam aankloppen om de ontslagen Tony Heylen op te volgen. Tadek Sczcuka hapte toe en pakte zaterdag bij zijn debuut meteen een driepunter. 

  1. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
    Jobat

    Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

    Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?