Niels Vandeputte aan het werk tijdens de tweede manche van de X²O Badkamers Trofee in Kortrijk: de belofte eindigde tiende.
Volledig scherm
Niels Vandeputte aan het werk tijdens de tweede manche van de X²O Badkamers Trofee in Kortrijk: de belofte eindigde tiende. © Photo News

Niels Vandeputte tiende in Kortrijk: “Geen benen zoals in Merksplas, toch tevreden met deze uitslag”

Tiende in Niel, achtste in Leuven en Merksplas, tiende in Kortrijk. Belofte Niels Vandeputte (20) etaleert in de profcrossen een grote regelmaat. Nochtans had de pion van Alpecin-Fenix tijdens de tweede manche van de X²O Badkamers Trofee in Kortrijk naar eigen zeggen geen superdag.

 1. Patrick Pauwels (BMV): “Padel wordt een stevige concurrent voor de volleybalsport”

  Patrick Pauwels (BMV): “Padel wordt een stevige concurrent voor de volleybal­sport”

  Patrick Pauwels is in het volleybalwereldje een gekend figuur. Hij begon als verantwoordelijke voor de kalendercommissie in de provincie Oost-Vlaanderen en klom op tot secretaris en later voorzitter van de volleybalbond in Oost-Vlaanderen. Daardoor was Pauwels ook lid van de Raad van Bestuur bij Volley Vlaanderen. Nu zetelt hij nog in de ontmoetingscommissie en is hij vooral secretaris van BMV, Beveren-Melsele-Volleybal.
 2. Stopzetting competitie is domper voor neofiet SC Duffel, maar voorzitter Denis Raveschot blijft ambitieus: “Volgend seizoen nieuwe promotiepoging”
  Voetbal Vierde provinciale C

  Stopzet­ting competitie is domper voor neofiet SC Duffel, maar voorzitter Denis Raveschot blijft ambitieus: “Volgend seizoen nieuwe promotiepo­ging”

  SC Duffel ontstond begin vorig jaar na het faillissement van KFC Duffel en begon met torenhoge ambities aan het seizoen in vierde provinciale. De Duffelaars ontgoochelden niet, want ze begonnen met 12 op 12 en een doelsaldo van 22-1. Maar de stopzetting van de competitie fnuikt die mogelijke opmars nu ook tijdelijk en dus is het nog maar de vroeg welke impact die heeft op een nagelnieuwe club?
 1. Zdenek Stybar: "Ik heb gewoon heel veel zin in het WK veldrijden"
  Play
  Veldrijden

  Zdenek Stybar: "Ik heb gewoon heel veel zin in het WK veldrijden"

 2. Bart Tommelein: "Het WK wordt een afgebakend evenement"
  Play

  Bart Tommelein: "Het WK wordt een afgebakend evenement"