Niels Marnegrave (Limburg United) met bal kan zich doorzetten. Jonas Delalieux (Leuven Bears) kijkt toe.
Volledig scherm
Niels Marnegrave (Limburg United) met bal kan zich doorzetten. Jonas Delalieux (Leuven Bears) kijkt toe. © Borgerhoff

Niels Marnegrave volgend seizoen assistent-coach bij Limburg United

Basketbal EMLHet wil niet lukken voor Limburg United om regelmaat in de prestaties te krijgen. Na knappe overwinningen in Mechelen en thuis tegen Spirou Charleroi werd afgelopen zondag thuis verloren van Leuven Bears. De ervaren spelverdeler Niels Marnegrave (33) wil vrijdag de draad opnieuw oppakken met de komst van Kangoeroes Mechelen.

  1. Trainer Kristof Meykens (Herk FC) mikt op een plaats in de top vijf: “Jongeren kansen geven om zich voort te ontplooien”
    voetbal eerste provinciale

    Trainer Kristof Meykens (Herk FC) mikt op een plaats in de top vijf: “Jongeren kansen geven om zich voort te ontplooien”

    Kristof Meykens gaat komend seizoen zijn vijfde seizoen in als hoofdtrainer van eersteprovincialer FC Herk. Meykens laat niets aan het toeval over en is reeds een achttal weken aan de voorbereiding van het seizoen bezig. Opnieuw blijft Herk zijn eigenheid trouw. Beloftevolle jongeren uit eigen streek krijgen alle kansen om zich voort te ontwikkelen. En over de ambitie is de trainer duidelijk: “Een ploeg als Herk moet elk jaar voor een plaats in de top vijf durven gaan.”