Tre'Shaun Fletcher (r.) werd topschutter bij Limburg United in het Forum tegen Okapi Aalst.
Volledig scherm
Tre'Shaun Fletcher (r.) werd topschutter bij Limburg United in het Forum tegen Okapi Aalst. © Geert De Rycke

Niels Marnegrave (Limburg United) na 79-72-nederlaag bij Okapi Aalst: “In slotfase was onze defense ondermaats”

Basketbal BNXT LeagueOok in het Forum is Limburg United er niet in geslaagd om de eerste zege van het seizoen te behalen. De staf heeft nog veel werk aan de winkel en met zes nederlagen op rij is er een mirakel nodig om nog een ticket voor de Golden League te kunnen bemachtigen. De ontgoocheling was groot. Ook bij T2 Niels Marnegrave.

  1. T4 Benny Liebens (SV Belisia) blikt tevreden terug op het seizoen: “Dit verlies op Aalst verandert niets aan onze prestatie”
    Voetbal eindronde Tweede nationale

    T4 Benny Liebens (SV Belisia) blikt tevreden terug op het seizoen: “Dit verlies op Aalst verandert niets aan onze prestatie”

    Coach Luc Nilis behield het vertrouwen in de elf die tegen Lokeren-Temse voor een overtuigende prestatie zorgden. Een nieuwe krachtexplosie zat er op Aalst evenwel niet in. T4 Benny Liebens blikt na afloop terug op het seizoen en op deze wedstrijd in het bijzonder. “Het isop zich al een heel kunstwerkje dat wij er in deze stijgersronde bij zijn. Het bevestigt dat wij als team een groeiproces hebben doorlopen en daarvoor ook beloond werden. De 2-0-nederlaag op Aalst leverde in de groep geen ontgoocheling op.”