T2 Niels Marnegrave in overleg met headcoach Raymond Westphalen.
Volledig scherm
T2 Niels Marnegrave in overleg met headcoach Raymond Westphalen. © Borgerhoff

Niels Marnegrave en Limburg United zwaar onderuit bij Donar Groningen: “Hebben een mooi seizoen niet in schoonheid kunnen afsluiten”

Basketbal BNXT LeagueIn de derde ronde van de BNXT play-offs verloor Limburg United thuis met acht punten verschil van Donar Groningen. In de MartiniPlaza moesten de boys van T1 Raymond Westphalen top zijn om te kunnen doorstoten. Het werd een leuke, aantrekkelijke eerste helft met twee teams aan elkaar gewaagd. Na de rust viel United als een kaartenhuis in elkaar. De bommen van Donar vlogen vlot binnen en onder de ring was uitblinker Thomas Koenis niet af te stoppen. Het werd uiteindelijk een zware 110-88-nederlaag.

  1. Voormalig winnaar Louis Naeyaert moet meerdere erkennen in superieure Christophe De Keyser: “Niks tegen te beginnen”
    Triatlon Brugge

    Voormalig winnaar Louis Naeyaert moet meerdere erkennen in superieure Christophe De Keyser: “Niks tegen te beginnen”

    Een superieure Christophe De Keyser heeft met de vingers in de neus de triatlon van Brugge op zijn naam geschreven. De Overijsenaar domineerde de volledige wedstrijd en won met ruime voorsprong op Jonathan Wayaffe en Sybren Baelde. Bruggeling en voormalige winnaar Louis Naeyaert moest vrede nemen met een zesde plaats. Bij de vrouwen stond er geen maat op olympisch atlete Katrien Verstuyft.