In Bambrugge was Niels De Rooze sneller dan Sven Noels. In de achtergrond komt David Desmecht te laat om mee te spelen voor de zege.
Volledig scherm
In Bambrugge was Niels De Rooze sneller dan Sven Noels. In de achtergrond komt David Desmecht te laat om mee te spelen voor de zege. © Geert De Rycke

Niels De Rooze in tien dagen twee keer aan het feest: “Kijk uit naar profkoersen in Mere, G’bergen en Viane”

wielrennen elite zonder contractTwee zeges in tien dagen voor Niels De Rooze (28). Nadat hij op 23 juli in Moorsele zijn eerste overwinning boekte, was hij maandag 2 augustus de sterkste in Bambrugge. De renner van Decock-Van Eyck-Devos-Capoen hoopt dit jaar nog enkele keren te juichen.

  1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
    Streamz

    Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

    Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).