Niekie Pellens (r), hier in actie tegen Charleroi in de reguliere competitie, is net op tijd hersteld van een hersenschudding om zaterdag voluit te gaan tegen de Carolo's in Play-off 2.
Volledig scherm
Niekie Pellens (r), hier in actie tegen Charleroi in de reguliere competitie, is net op tijd hersteld van een hersenschudding om zaterdag voluit te gaan tegen de Carolo's in Play-off 2. © Geert De Rycke

Niekie Pellens verlengt haar contract bij Eendracht Aalst Ladies: “Blij dat ik voor deze fijne club kan voetballen”

vrouwenvoetbal super leagueAangezien Eendracht Aalst Ladies in de winningmood was, werd de break van twee weken lang niet op applaus onthaald. Het voordeel is evenwel dat er een aantal geblesseerde speelsters gerecupereerd kan worden. Zo herstelde Niekie Pellens van een hersenschudding, die ze opliep tegen WS Woluwe. Nog goed nieuws is dat de Nederlandse aanwinst haar contract met één seizoen verlengde. “Leuk dat ik me bij deze mooie club voort kan ontwikkelen.”

 1. Pascal Smessaert over glorieperiode in Meetjesland: “SK Lovendegem is en blijft een warme, familiale club”

  Pascal Smessaert over glorieperi­o­de in Meetjes­land: “SK Lovendegem is en blijft een warme, familiale club”

  In april 1993 haalde SK Lovendegem het voor meer dan 3000 voetbalfans met 1-0 van Zottegem en die winst betekende dat de geelblauwen in vierde nationale aan de slag konden. In de jaren ‘70 had de club al een jaartje van nationaal voetbal geproefd. Bij deze promotie bleek Lovendegem beter gewapend. Zeven seizoenen lang was SK Lovendegem een te duchten ploeg in de bevorderingsreeks, maar in 2000 viel de degradatie niet te vermijden. Twee jaar later keerde het nog even terug in vierde. Met wisselend succes. In 2006 degradeerde het opnieuw. Intussen is SK Lovendegem een middenmoter in tweede provinciale.
 1. Umpire voelt zich zwaar geïntimideerd door boze vader van tennisster en vraagt bescherming: “Kan iemand in mijn buurt blijven?”
  Play
  Tennis
  3

  Umpire voelt zich zwaar geïntimi­deerd door boze vader van tennisster en vraagt bescher­ming: “Kan iemand in mijn buurt blijven?”

  11 mei
 2. Evenepoel toegejuicht door fans
  Play

  Evenepoel toege­juicht door fans