Niek Vandermarliere toonde tegen Bierbeek dat hij niet alleen over veel werkkracht beschikt, maar ook over een killersinstinct.
Volledig scherm
Niek Vandermarliere toonde tegen Bierbeek dat hij niet alleen over veel werkkracht beschikt, maar ook over een killersinstinct. © Jorghé Van Hecke

Niek Vandermarliere verschalkt met efficiënt Hoger-Op Veltem leider Bierbeek: “Onze momenten gekozen om toe te slaan”

voetbal eerste provincialeOp speeldag vijf raakte ook KHO Bierbeek zijn maximum kwijt en moest het meteen een eerste keer in het zand bijten. Dat het uitgerekend HO Veltem was dat hen die eerste nederlaag toediende, was beslist geen toeval. De troepen van coach Vanhentenrijk zijn wel vaker een lastige klant voor de topploegen in eerste provinciale.

 1. Topper tussen Cappellen en Sporting Hasselt kent geen winnaar (0-0): “Niet ontevreden met punt tegen de leider”
  voetbal tweede nationale B

  Topper tussen Cappellen en Sporting Hasselt kent geen winnaar (0-0): “Niet ontevreden met punt tegen de leider”

  In de topper tussen Cappellen en Sporting Hasselt namen de twee ploegen elk een helft voor hun rekening. Cappellen had de bovenhand in de eerste periode, maar op slag voor rust hield Demont Maes van de 0-1 met een beenveeg. Na de pauze zette Hasselt dan weer druk, maar was het Dassen die tien minuten voor tijd een kopbal van Kil voor de lijn weghaalde. Zo bleef het bij 0-0. Goals waren leuk geweest, maar ze hadden de puntendeling niet minder logisch gemaakt.
 1. Siebe Roesems kiest voor Alpecin-Deceuninck Development Team: “We kruisten elkaars pad op het juiste moment”
  Wielrennen beloften

  Siebe Roesems kiest voor Alpe­cin-Deceuninck Develop­ment Team: “We kruisten elkaars pad op het juiste moment”

  In het tweede deel van dit seizoen werd duidelijk dat Siebe Roesems niet langer bij Trinity zou blijven. Het programma van de Britse ploeg paste niet bij de Hallenaar. Het was evenwel wachten op de keuze die Roesems zou maken. Nu werden er knopen doorgehakt. Roesems zal volgend seizoen de kleuren van het Alpecin-Deceuninck Development Team verdedigen.