Nicolas Van Buyten (r) net voor zijn tweede goal tegen Lokeren-Temse: "Het doet plezier om op die manier aan de competitie te beginnen"
Volledig scherm
Nicolas Van Buyten (r) net voor zijn tweede goal tegen Lokeren-Temse: "Het doet plezier om op die manier aan de competitie te beginnen" © RV / Christel Van Landeghem

Nicolas Van Buyten en Merelbeke smeren titelkandidaat Lokeren-Temse meteen puntenverlies aan: “Zelfs lichtjes teleurgesteld over gemiste kans”

KFC Merelbeke is met een 2-2-gelijkspel titelkandidaat Lokeren-Temse aan de competitie begonnen. Nieuwkomer Nicolas Van Buyten scoorde beide treffers voor de thuisploeg.

  1. Roninho met Georgië tegenover ploegmakkers bij RSCA: “Eenmaal het truitje aan herken ik veertig minuten lang niemand meer”
    Futsal eerste nationale

    Roninho met Georgië tegenover ploegmak­kers bij RSCA: “Eenmaal het truitje aan herken ik veertig minuten lang niemand meer”

    Zaterdag neemt Georgië het in Tblissi op tegen onze Rode Duivels Futsal in het kader van de kwalificatie voor het WK. Bij RSCA wordt het duel met bijzondere ogen gevolgd. Bij de Georgiërs moet Roninho het mooie weer maken. Onze landgenoten kunnen dan weer rekenen op Grello, Dillien en Meyers. Het belooft een leuk duel te worden tussen Anderlechtenaren.