Trainer Nicolas Somers is bij SK Nieuwkerke bezig aan zijn eerste seizoen.
Volledig scherm
Trainer Nicolas Somers is bij SK Nieuwkerke bezig aan zijn eerste seizoen. © VDB

Nicolas Somers ontvangt met SK Nieuwkerke de competitieleider: “Druk ligt bij Wevelgem”

VOETBAL TWEEDE PROVINCIALE BSK Nieuwkerke behaalde woensdagavond in een inhaalwedstrijd tegen het vierdegeklasseerde Deerlijk Sport een 1-1-gelijkspel. “In de tweede helft was het éénrichtingsverkeer van ons”, reageert Nieuwkerke-trainer Nicolas Somers. Zondag komt leider SV Wevelgem City op bezoek.

 1. Nicolas Nys pakt met Tienen belangrijke punten in de degradatiestrijd: “Winnen tegen Gent-Oost Eagles was een kleine must”
  Basketbal eerste landelijke

  Nicolas Nys pakt met Tienen belangrij­ke punten in de degradatie­strijd: “Winnen tegen Gent-Oost Eagles was een kleine must”

  Tienen behaalde dit weekend een belangrijke 56-54-overwinning tegen Gent-Oost Eagles. Door deze driepunter vindt de ploeg aansluiting bij een peloton van vier concurrerende ploegen die allemaal samen de laatste plaats bezetten met drie overwinningen. Zaterdag wacht er opnieuw een cruciaal duel, wanneer Limburg United C over de vloer komt.
 2. RECENSIE. ‘Somebody Somewhere’: “Niet om van te schaterlachen, wel om van te glimlachen”
  TV

  RECENSIE. ‘Somebody Somewhere’: “Niet om van te schaterla­chen, wel om van te glimlachen”

  Het ene moment zit u in de middelbare school en ligt de wereld voor u open, het andere bent u de veertig voorbij en hebt u de ene onvervulde droom na de andere tegenslag opgestapeld. Comédienne Bridget Everett kan erover meespreken. In ‘Somebody Somewhere’, te bekijken op Streamz, speelt ze de hoofdrol in een verhaal gebaseerd op haar eigen zoektocht naar vriendschap en vreugde in haar geboortestaat Kansas, waar wervelwinden thuis zijn. Of dit pretentieloze tussendoortje u ook van uw sokken kan blazen? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.
 3. Boris Popovic (Cercle Brugge) kopte Zulte Waregem in verlies: “Woensdag ook in Anderlecht bewijzen dat we van iedereen kunnen winnen”

  Boris Popovic (Cercle Brugge) kopte Zulte Waregem in verlies: “Woensdag ook in Anderlecht bewijzen dat we van iedereen kunnen winnen”

  Woensdag kan Cercle Brugge zich voor het eerst sinds speeldag vier opnieuw in de linkerkolom van de rangschikking wurmen, maar dan moet het wel punten gaan pakken in Anderlecht. Zelfs na de 21 op 24 die de Vereniging sinds begin december verzamelde, zou winnen in het Lotto Park een stunt van formaat zijn. “We bewijzen match na match dat we tegen iedereen kunnen winnen en dat willen we ook woensdag doen”, maakt Boris Popovic zich sterk.