Nicolas Rommens (links) volgt een kopduel tussen Sissako en El Khannous. "Genk heeft ons zowel op de flanken als centraal veel gedaan, maar dat moeten we achter ons laten. Nu telt enkel een goede reactie tegen Charleroi."
Volledig scherm
Nicolas Rommens (links) volgt een kopduel tussen Sissako en El Khannous. "Genk heeft ons zowel op de flanken als centraal veel gedaan, maar dat moeten we achter ons laten. Nu telt enkel een goede reactie tegen Charleroi." © BELGA

Nicolas Rommens (Zulte Waregem) zondag tegen Charleroi: “Gelukkig weer een thuismatch voor ons”

voetbal jupiler pro leagueBij Zulte Waregem kwam de thuisnederlaag tegen Racing Genk hard binnen vorige zondag. Essevee was al na een uur helemaal uitgeteld. De komst van Sporting Charleroi zondag naar de Elindus Arena moet worden aangegrepen om het puntentotaal opnieuw aan te dikken. “Het verlies tegen Genk mag niet blijven hangen”, bedenkt patronenlegger Nicolas Rommens.

 1. Loopband of hometrainer kopen voor thuis? Dit is de beste keuze voor jouw situatie
  HLN Shop

  Loopband of hometrai­ner kopen voor thuis? Dit is de beste keuze voor jouw situatie

  Zin om te sporten, maar schrikt het koude, vaak natte herfstweer je af? Zie je een abonnement voor de fitness ook niet meteen zitten? Dan is de aankoop van een fitnesstoestel voor thuis mogelijk iets voor je. Een hele thuisfitness installeren is financieel en praktisch vaak niet doenbaar. Wil je je daarom beperken tot één toestel, maar weet je niet precies het welke? HLN Shop zet de voor- en nadelen van de twee populairste toestellen, de hometrainer en de loopband, op een rij.
 1. Invaller Dante Walen De Keyser kopt Cappellen in slotminuut voorbij Belisia én naar de leiding: “Een enorme opluchting”

  Invaller Dante Walen De Keyser kopt Cappellen in slotminuut voorbij Belisia én naar de leiding: “Een enorme opluchting”

  De topper tussen Cappellen en Belisia was er een met de leidersplaats als inzet en dat was er ook aan te zien tussen de lijnen. Geen brei- of rekenwerk, maar wel een leuke pot voetbal met heel wat kansen én een climax in de slotseconden. Op het moment dat de partij op een logisch gelijkspel leek af te stevenen, kroonde invaller Walen De Keyser zich tot held van Cappellen door een corner van Deckers in doel te koppen (1-0). Met die zege herpakten de troepen van trainer Schipper zich prima van de nederlaag bij RC Mechelen afgelopen woensdag én heroverden ze de koppositie.
 2. Krijg tot 50 procent van je verbouwfacturen terugbetaald via de nieuwe Mijn VerbouwPremie
  Livios

  Krijg tot 50 procent van je verbouwfac­tu­ren terugbe­taald via de nieuwe Mijn VerbouwPre­mie

  Vanaf 1 oktober 2022 kan je de Mijn VerbouwPremie aanvragen. Die nieuwe premie omvat verschillende oudere premies voor renovaties en energiebesparende ingrepen. Voor welke werken kan je de nieuwe Mijn VerbouwPremie precies aanvragen? Hoeveel krijg je terugbetaald? En hoe werkt het systeem precies? Bouwsite Livios.be zocht het uit. Energetisch renoveren blijft immers dé manier om je energieprijzen zoveel mogelijk te beperken.