Nicolas Rommens, op dit beeld in actie tegen Waasland-Beveren, vindt dat RWDM kwalitatief een goede ploeg heeft.
Volledig scherm
Nicolas Rommens, op dit beeld in actie tegen Waasland-Beveren, vindt dat RWDM kwalitatief een goede ploeg heeft. © Belga

Nicolas Rommens (RWDM) voor het duel tegen Lommel SK: “Er is geen alternatief, winnen is enige optie”

voetbal 1BDoor de recente nul op zes is RWDM afgegleden naar de zesde plaats. Maar een zege zaterdag tegen Lommel SK kan de Brusselse club opnieuw op plaats vier brengen. Dan moet ook Lierse Kempenzonen, dat het opneemt tegen Waasland-Beveren, punten laten liggen. Deze week werd er alvast extra getraind op de afwerking. Benieuwd of dit zijn vruchten zal afwerpen.

 1. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.
 1. Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later
  Livios

  Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later

  De nieuwe generatie 50-plussers is meer bezig met haar toekomst en hoe ze wil wonen. Vier op de tien 50-plussers willen zelfs nog vóór hun pensioen verhuizen naar een kleinere woning, op maat van hun oude dag. Bijna de helft van hen kiest resoluut voor een appartement. Dat blijkt uit een woononderzoek van vastgoedspecialist Hillewaere. Maar hoe ziet zo’n woning voor levenslang wonen eruit? En moet je daarvoor altijd verhuizen? Bouwsite Livios zocht het uit.