Nicolas Cleppe, amper 25 jaar, zwaaide in Bredene als zevende af. Zijn contract bij de Telenet Baloise Lions werd niet verlengd.
Volledig scherm
Nicolas Cleppe, amper 25 jaar, zwaaide in Bredene als zevende af. Zijn contract bij de Telenet Baloise Lions werd niet verlengd. © VDB

Nicolas Cleppe ontgoocheld in Sven Nys: “Had ik hem niet gebeld dan wist ik nu nog niet dat dit mijn laatste cross was”

VeldrijdenNet als Dieter Vanthourenhout reed Nicolas Cleppe in Bredene z’n laatste cross. Met een ander gevoel dan Vanthourenhout die 35 is en een logisch wielerpensioen krijgt. Cleppe, tien jaar jonger, is teleurgesteld in Sven Nys, teammanager van de Telenet Baloise Lions.

 1. Bart Webers (KSK Heist) verneemt na lange werkdag dat competitie wordt stopgezet: “Ik wil niet dat er op deze manier een einde komt aan mijn carrière”
  VOETBAL EERSTE NATIONALE

  Bart Webers (KSK Heist) verneemt na lange werkdag dat competitie wordt stopgezet: “Ik wil niet dat er op deze manier een einde komt aan mijn carrière”

  Het zijn drukke tijden ten huize Bart Webers (36). Karen, de partner van Bart, schonk tien dagen geleden het levenslicht aan Anna, na Marie en Roos het derde meisje in de Webersbubbel, die nu uit vijf bestaat. Het familiale geluk lacht Bart Webers, die zijn handen meer dan vol heeft na de komst van een derde spruit, dus toe. Tijd om aan iets anders te denken, al was het maar voetbal in deze voetballoze tijden, heeft de Limburger uit Westmeerbeek niet.
 1. VIDEO. Eén van de allergrootsten ooit: de hoogtepunten uit carrière van Kobe Bryant
  Play
  NBA

  VIDEO. Eén van de allergroot­sten ooit: de hoogtepun­ten uit carrière van Kobe Bryant

  26 januari
 2. Zdenek Stybar: "Ik heb gewoon heel veel zin in het WK veldrijden"
  Play
  Veldrijden

  Zdenek Stybar: "Ik heb gewoon heel veel zin in het WK veldrijden"