Dieter Vanderelst (rechts) in een pittig duel met Gil Vanderhoven, de bezoekende kapitein. Sander Denayer (11) kijkt toe.
Volledig scherm
Dieter Vanderelst (rechts) in een pittig duel met Gil Vanderhoven, de bezoekende kapitein. Sander Denayer (11) kijkt toe. © Foto Beckx/RV

Nico Van Nerom (Diegem Sport): “Tevreden met punt tegen Tongeren, jammer dat Dieter Vanderelst opnieuw uitvalt”

VOETBAL TWEEDE NATIONALE BDiegem Sport blijft puntjes sprokkelen. Op eigen veld behaalde de Vlaams-Brabantse tweedenationaler een draw tegen een sterk SK Tongeren. Coach Nico Van Nerom was tevreden met de puntendeling, maar sakkerde om het uitvallen van de onfortuinlijke Dieter Vanderelst.

  1. SK Beveren laat tweede week op rij punten liggen tegen belofteploeg: “Onze spelers kicken op adrenaline, dat is in die matchen ver te zoeken”

    SK Beveren laat tweede week op rij punten liggen tegen belofte­ploeg: “Onze spelers kicken op adrenaline, dat is in die matchen ver te zoeken”

    Na het puntenverlies in en tegen Standard, mocht SK Beveren op de Freethiel aan de bak voor de ...uitwedstrijd tegen Jong Genk. De partij werd zonder publiek afgehaspeld en aan het eind stond er opnieuw 2-2 op het scorebord. SK Beveren kwam op voorsprong, maar gaf iets te veel kansen weg. Aan het eind kon een doelpunt van Ribeiro Costa een nederlaag nog net vermijden.