Nico Lansu (l.) ontwijkt een tackle van Alan Wanya van Wellen, de ploeg waar Sint-Lenaarts eind oktober zijn voorlopig laatste punt tegen pakte.
Volledig scherm
Nico Lansu (l.) ontwijkt een tackle van Alan Wanya van Wellen, de ploeg waar Sint-Lenaarts eind oktober zijn voorlopig laatste punt tegen pakte. © Mpics

Nico Lansu panikeert niet na vierde opeenvolgende nederlaag en 5 op 27 met Sint-Lenaarts: “We moeten positief blijven”

VOETBAL DERDE NATIONALE BSint-Lenaarts zit duidelijk in de hoek waar de klappen. Ondanks een resem kansen konden Nico Lansu en co zaterdag thuis tegen Betekom (1-3) een vijfde nederlaag in 6 matchen niet vermijden. De Eesterploeg blijft zo achter met een bijzonder schamele 5 op 27.

 1. Kleine twee jaar na doodsmak maakt Diego Van Looy wederoptreden in internationale topwedstrijd: “Ze hadden me opgegeven voor topsport”
  Triatlon

  Kleine twee jaar na doodsmak maakt Diego Van Looy wederoptre­den in internatio­na­le topwed­strijd: “Ze hadden me opgegeven voor topsport”

  Het wordt vrijdag een bijzonder dag voor voormalige wereldkampioen Diego Van Looy. De triatleet uit Mechelen neemt dan immers voor het eerst weer deel aan een internationale triatlon sinds z’n ongeval een kleine twee jaar geleden. Op stage in Mallorca werd Diego Van Looy toen aangereden door een vrachtwagen. De dokters dachten dat hij nooit nog op hoog niveau zou kunnen sporten. Nog geen twee jaar later neemt hij in Israël deel aan één van de zwaarste triatlons ter wereld.
 1. Slaap je beter met een verzwarend deken? Kinesist geeft advies: “Het werkt als een knuffel voor een pasgeborene”
  HLN Shop

  Slaap je beter met een verzwarend deken? Kinesist geeft advies: “Het werkt als een knuffel voor een pasgebore­ne”

  Slaap je slecht door stress, angstgevoelens of andere medische klachten? Dan biedt een verzwarend deken misschien wel verlichting. Dit bijzondere item claimt je een betere nachtrust te bezorgen én je gezondheid een boost te geven. Maar kan een ander deken jouw welzijn écht bevorderen? Hoe gaat dat in zijn werk? En heeft iedereen er baat bij? HLN Shop vroeg raad aan Laurens Habers, sportkinesist en medevennoot van Praktijk Corpus in Antwerpen.
 2. Pierre Lambrecht moet met Olsa Brakel driepunter pakken bij concurrent Westhoek: “Enkel winst kan crisis afwenden”
  Voetbal tweede nationale A

  Pierre Lambrecht moet met Olsa Brakel driepunter pakken bij concurrent Westhoek: “Enkel winst kan crisis afwenden”

  Olsa Brakel deed door de verliespartij op Dikkelvenne het voorbije weekend een bijzonder slechte zaak. Niet alleen zakte geel-zwart verder weg in het klassement, bovendien zag de ploeg de concurrenten in de degradatiestrijd nagenoeg allemaal dichterbij sluipen. De kloof met de gevarenzone bedraagt nog slechts drie punten. Laat die kloof net met de ploeg zijn die Brakel zondag moet bekampen, met name Westhoek. Een belangrijke zespuntenmatch voor beide ploegen dus.