Nico Lansu (l.) ontwijkt een tackle van Alan Wanya van Wellen, de ploeg waar Sint-Lenaarts eind oktober zijn voorlopig laatste punt tegen pakte.
Volledig scherm
Nico Lansu (l.) ontwijkt een tackle van Alan Wanya van Wellen, de ploeg waar Sint-Lenaarts eind oktober zijn voorlopig laatste punt tegen pakte. © Mpics

Nico Lansu panikeert niet na vierde opeenvolgende nederlaag en 5 op 27 met Sint-Lenaarts: “We moeten positief blijven”

VOETBAL DERDE NATIONALE BSint-Lenaarts zit duidelijk in de hoek waar de klappen. Ondanks een resem kansen konden Nico Lansu en co zaterdag thuis tegen Betekom (1-3) een vijfde nederlaag in 6 matchen niet vermijden. De Eesterploeg blijft zo achter met een bijzonder schamele 5 op 27.

 1. Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties
  Spaargids.be

  Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties

  Wanneer je een spaarrekening op naam van je kind opent, dan krijg het vanaf zijn achttiende verjaardag automatisch toegang tot de centen die je hebt gestort. Maar wat als je denkt dat je kind dan nog niet helemaal klaar is om zijn spaarbedrag autonoom te beheren? Welke mogelijkheden bestaan er om je geschonken centen pas op latere leeftijd vrij te geven? Spaargids.be zet de verschillende mogelijkheden naast elkaar.
 2. Knack Roeselare zorgt voor knap verweer in Polen. Coach Vanmedegael: “We gaan gewoon voort met het creëren en het opbouwen van een sterke ploeg”

  Knack Roeselare zorgt voor knap verweer in Polen. Coach Vanmede­gael: “We gaan gewoon voort met het creëren en het opbouwen van een sterke ploeg”

  Na de nederlaag tegen Aalst heeft Knack Roeselare zich herpakt in Polen tijdens de Champions League wedstrijd tegen Jastrzebski Wegiel. Er stonden weliswaar 3-0 verliescijfers op het scorebord, maar het volleybal dat de Knackspelers lieten zien, was hoopgevend en veelbelovend. Op het einde van elke set kwam de kwaliteit van de Poolse thuisploeg bovendrijven. “We hebben ons knap verweerd, maar we konden het net niet afmaken”, gaf trainer-coach Vanmedegael toe.
 1. Daisel Roeselare stunt tegen KBC Kortemark
  Minivoetbal eerste nationale

  Daisel Roeselare stunt tegen KBC Kortemark

  Ook in het minivoetbal bleef de vijfde golf van de pandemie niet zonder gevolgen. Zowel het duel tussen Banden Nollet Aalter en San Siro Deftinge als dat tussen HG Appels en Domino Aalter worden door het grote aantal besmettingen later op het seizoen afgewerkt. De meest in het oog springende uitslag was die tussen Daisel Roeselare en KBC Kortemark. Roeselare haalde het in deze West-Vlaamse derby verrassend met 8-3.