Finalistes Nicky Van Dyck (links) en Sonia Van San met Andy Van Dyck, Nicky's grootste supporter naar wie het sterrentoernooi op Het Zeen vernoemd werd.
Volledig scherm
Finalistes Nicky Van Dyck (links) en Sonia Van San met Andy Van Dyck, Nicky's grootste supporter naar wie het sterrentoernooi op Het Zeen vernoemd werd. © Koen Merens

Nicky Van Dyck nog eens aan de winst op het sterrentoernooi van TC Het Zeen Sterrebeek: “Fysiek sta ik nog altijd even scherp”

TennisZe is ondertussen de dertig gepasseerd en met twee jonge kinderen komt het tennis meer dan ooit op de tweede plaats. Op het sterrentoernooi van thuisclub TC Het Zeen Sterrebeek toonde Nicky Van Dyck dat er nog altijd met haar rekening moet gehouden worden als het gaat om toernooiwinst. In de finale rekende ze af met youngster Sonia Van San: 6-2 en 6-3.

  1. Endrit Voca (Thes Sport): “Er had meer ingezeten dan 1-1 gelijkspel tegen Club Luik”

    Endrit Voca (Thes Sport): “Er had meer ingezeten dan 1-1 gelijkspel tegen Club Luik”

    Thes Sport kan terugblikken op een geslaagde voorbereiding. De kern werd ook in de breedte versterkt. Op de eerste speeldag in eerste nationale kregen ze in Tessenderlo al meteen een topper voorgeschoteld met de komst van titelkandidaat Club Luik. De Luikenaars van T1 Gaëtan Englebert steken hun ambities niet onder stoelen of banken en willen absoluut de stap naar de Challenger Pro League zetten. Het werd een aangename partij met een billijk 1-1 gelijkspel als resultaat.