De Brugse Nicky Jonckheere speelt en traint bij TC Kortemark.
Volledig scherm
De Brugse Nicky Jonckheere speelt en traint bij TC Kortemark. © VDB

Nicky Jonckheere (TC Kortemark) wint vrouwen 3-reeks in TC Koksijde

TennisZaterdag eindigde het succesvolle toernooi van De Gouden Kokkel in TC Koksijde. In de vrouwen 3-reeks was het laatste woord weggelegd voor de 15-jarige Brugse Nicky Jonckheere, die het in de eindstrijd haalde van Michelle Van Holm. Voor Jonckheere meteen de tweede toernooizege van het seizoen.

  1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
    Gouden 11
    2

    Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

    Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.