De opluchting stond van het gezicht van Nicky Hayen af te lezen.
Volledig scherm
De opluchting stond van het gezicht van Nicky Hayen af te lezen. © Belga

Nicky Hayen loodst Waasland-Beveren naar barrages: “Ze speelden met een groot hart, sommigen vielen er letterlijk bij neer”

Voetbal 1AWaasland-Beveren lijkt opnieuw op weg om - tegen de verwachtingen in - toch in 1A te blijven. De Waaslanders hielden hun kansen gaaf door met 1-2 te winnen op bezoek bij OHL terwijl Moeskroen verloor bij Club Brugge. De zeventiende plaats zorgt ervoor dat barrages tegen Seraing uit 1B beslissend worden. Achteraf was de ontlading enorm bij het team van Nicky Hayen.

1 reactie

 • alfons vermeiren

  3 weken geleden
  Nu die barrage wedstrijden tot een goed einde brengen...en nog een jaartje in 1A.
 1. Naomi De Wolf (Eendracht Aalst Ladies): “Afgeremd door blessures en coronacrisis”
  vrouwenvoetbal super league

  Naomi De Wolf (Eendracht Aalst Ladies): “Afgeremd door blessures en coronacri­sis”

  Blessureleed is de rode draad doorheen het debuutseizoen in de Super League van Eendracht Aalst Ladies. Ook voor de verplaatsing naar Racing Genk vrijdagavond moet coach Dirk Decoen heel veel basisspeelsters missen. Sterkhouder Anke Vanhooren is bovendien geschorst. Krijgt de jonge Naomi De Wolf hierdoor op Limburgse bodem haar kans? Ze mocht vorige week tegen Zulte Waregem alvast in de slotfase opdraven.
 1. Kijk hier naar de samenvatting van de openingstijdrit van de Giro
  Play

  Kijk hier naar de samenvat­ting van de openings­tijd­rit van de Giro

 2. EXCLUSIEF. Onze docureeks ‘Ik ben Remco’ zat in aanloop naar de Giro in het spoor van Evenepoel: “Na de openingstijdrit ga ik van mijn fiets vallen”
  Play
  PREMIUM
  Giro
  4

  EXCLUSIEF. Onze docureeks ‘Ik ben Remco’ zat in aanloop naar de Giro in het spoor van Evenepoel: “Na de openings­tijd­rit ga ik van mijn fiets vallen”

  11:56