Nick Nuyts begint bij Punt-Larum aan zijn vierde seizoen als trainer.
Volledig scherm
Nick Nuyts begint bij Punt-Larum aan zijn vierde seizoen als trainer. © Mpics

Nick Nuyts (T1 Punt-Larum): “Trip naar Betekom is niet meteen de leukste bekeraffiche”

voetbal derde provinciale CDe eerste ronde van de Cofidis Cup heeft Punt-Larum niet meteen een aantrekkelijk duel opgeleverd. De Geelse fusieclub uit derde provinciale staat zaterdagavond voor een verplaatsing naar Betekom, een tegenstander die uitkomt in derde nationale.

 1. Wanneer kies je best voor de gratis ziekteverzekering van de overheid in plaats van voor een mutualiteit?
  Spaargids.be

  Wanneer kies je best voor de gratis ziektever­ze­ke­ring van de overheid in plaats van voor een mutuali­teit?

  De wettelijke ziekteverzekering is verplicht in België. Dit systeem biedt iedereen toegang tot medische verzorging. Om van dat systeem te kunnen genieten, moet je je aansluiten bij een ziekenfonds of bij de Hulpkas voor Ziekte en Invaliditeitsverzekering (HZIV). Maar hoe bepaal je die keuze? En waarin schuilt het verschil tussen ziekenfonds en hulpkas? Spaargids.be zet het voor je op een rij.
 2. Met gevelisolatie kan je jouw verwarmingskosten met 30 procent verlagen: voor wie is het interessant? En wat kost het?
  Livios

  Met gevelisola­tie kan je jouw verwar­mings­kos­ten met 30 procent verlagen: voor wie is het interes­sant? En wat kost het?

  Je gevel isoleren aan de buitenzijde van je woning kan je verwarmingskosten met 30% verlagen. Dat zegt xthermo, de Belgische federatie van fabrikanten van systemen voor buitengevelisolatie. “Buitengevelisolatie is de volgende logische stap nadat je je dak en ramen hebt geïsoleerd.” Maar wat komt daar precies bij kijken? Wat kost het en kan je er een premie voor opstrijken? Livios.be zocht een antwoord.
 3. Bas Weckhuysen (Lommel SK): “We mikken tegen RWDM op eerste competitiezege voor eigen publiek”
  voetbal challenger pro league

  Bas Weckhuysen (Lommel SK): “We mikken tegen RWDM op eerste competitie­ze­ge voor eigen publiek”

  In de vijfde ronde van de Croky Cup kon Lommel SK zich verdiend kwalificeren tegen La Louvière. T1 Steve Bould moest sleutelen aan zijn elftal. Hij zorgde voor een verrassing door de getalenteerde middenvelder Bas Weckhuysen zijn debuut te laten vieren en dat als linksvoor. Zaterdagnamiddag komt RWDM naar de Gestelsedijk. Bij Lommel SK mikken ze op de eerste competitiezege voor eigen publiek.
 1. Nooit meer zullen de Yellow Tigers zo dicht bij een stuntzege geraken: “Dit moeten we eerst verwerken”
  vrouwenvolleybal

  Nooit meer zullen de Yellow Tigers zo dicht bij een stuntzege geraken: “Dit moeten we eerst verwerken”

  Bekijk de uitslag en vooral de setstanden van de wedstrijd tussen Italië — topfavoriet voor de wereldtitel — en België: 3-1 in het voordeel van de Italianen (21-25, 30-28, 29-27, 25-9). De laatste set moet vergeten worden, want dan was de energie bij de Yellow Tigers helemaal opgebrand en toen was de ontgoocheling voor deze dubbele gemiste kans reeds aanwezig in de ploeg.