Nick Nuyts begint bij Punt-Larum aan zijn vierde seizoen als trainer.
Volledig scherm
Nick Nuyts begint bij Punt-Larum aan zijn vierde seizoen als trainer. © Mpics

Nick Nuyts (T1 Punt-Larum): “Trip naar Betekom is niet meteen de leukste bekeraffiche”

voetbal derde provinciale CDe eerste ronde van de Cofidis Cup heeft Punt-Larum niet meteen een aantrekkelijk duel opgeleverd. De Geelse fusieclub uit derde provinciale staat zaterdagavond voor een verplaatsing naar Betekom, een tegenstander die uitkomt in derde nationale.

  1. Lyra-Lierse blijft maar door de competitie razen, al kan het spelniveau wel nog net iets hoger: “Veel gelopen, maar ook efficiënt afgewerkt”

    Ly­ra-Lier­se blijft maar door de competitie razen, al kan het spelniveau wel nog net iets hoger: “Veel gelopen, maar ook efficiënt afgewerkt”

    Een tiener is hij intussen niet meer, middenvelder Quinten Van Goylen. Op 14 maart jongstleden blies hij 20 kaarsjes uit. Maar sportliefhebber en amateurvoetballer is hij des te meer. Van Goylen heeft er een topweekend opzitten. Zaterdag stond hij, mede door de blessure van Jaric Schaessens, voor de tweede opeenvolgende wedstrijd in de basis bij Lyra-Lierse en werd er in het Kuipje van Westerlo met 1-3 gewonnen van Houtvenne. Van Goylen lag mee aan de basis van het tweede en derde doelpunt van zijn ploeg, gescoord door Jordy Peffer en Jason Adesanya. Op zondag stapte Van Goylen de trein op, vanuit Lier richting Leuven, om daar live aanwezig te zijn bij de gebeurtenissen op het WK Wielrennen.