Nick Marchoul droeg de 2-0-overwinning tegen Veltem op aan assistent-trainer Rudy De Donder die deze week zijn moeder verloor.
Volledig scherm
Nick Marchoul droeg de 2-0-overwinning tegen Veltem op aan assistent-trainer Rudy De Donder die deze week zijn moeder verloor. © Geert Tresignie

Nick Marchoul (KFC Wambeek-Ternat) scoort knappe goal tegen Veltem: “Ik kreeg de bal perfect op de voet”

VOETBAL EERSTE PROVINCIALEKFC Wambeek-Ternat moest wachten tot de vijfde speeldag om zijn eerste zege te pakken. Sindsdien begon de Pajotse fusieploeg aan een opmars. De troepen van coach Yves De Corte wonnen hun laatste thuiswedstrijd van 2021 met 0-2 tegen Veltem. Ze zijn zo geruisloos de top drie binnengeslopen.

 1. Binnenkort maandelijkse afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?
  Mijnenergie

  Binnenkort maandelijk­se afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?

  Het maandelijkse voorschot dat je momenteel voor gas en elektriciteit betaalt, ligt mogelijk een stuk lager dan je werkelijke verbruikskosten. Het vele telewerk en de sterk gestegen energieprijzen zijn hierbij de boosdoeners. Is dit het geval, krijg je straks een gepeperde afrekening gepresenteerd. Om zulke onaangename verrassingen evenwel te vermijden, moeten de grootste energieleveranciers hun klanten binnenkort de keuze bieden om maandelijks af te rekenen op basis van hun reële verbruik van die maand. Mijnenergie.be zoekt uit of dat voor iedereen een slimme keuze is.
 2. Dean Joris speelt met Berg en Dal 4-4 gelijk in oefenduel in Hasselt: “Ondanks mooi resultaat overheerst ontgoocheling”
  VOETBAL EERSTE PROVINCIALE

  Dean Joris speelt met Berg en Dal 4-4 gelijk in oefenduel in Hasselt: “Ondanks mooi resultaat overheerst ontgooche­ling”

  Eersteprovincialer Berg en Dal boekte het voorbije weekend een opmerkelijk resultaat. Op het veld van Sporting Hasselt, de Limburgse formatie uit tweede nationale B, stapte de Meerhoutse formatie na een oefenmatch met een 4-4-gelijkspel van het veld. Toch heerste er na afloop bij Dean Joris ontgoocheling. Het eergevoel van een sportman kwam tot uiting.