Jeremy Nauwelaerts (hier in duel met Zakaria Haid El Assiri van Ternesse) en Kalmthout hielden afgelopen weekend voor het eerst dit seizoen de nul.
Volledig scherm
Jeremy Nauwelaerts (hier in duel met Zakaria Haid El Assiri van Ternesse) en Kalmthout hielden afgelopen weekend voor het eerst dit seizoen de nul. © Mpics

Nic Totori slaakt zucht van opluchting na eerste zege met Kalmthout: “Niet veel trainers zouden 1 op 21 overleven”

voetbal eerste provincialeDe kop is er eindelijk af voor Kalmthout. Na maar liefst acht speeldagen heeft geel-rood zijn eerste zege van het seizoen beet. De troepen van coach Nic Totori wonnen zondag met 0-2 op het veld van rechtstreeks concurrent Rapid Leest.

  1. Nourdine Benali en revelatie Tisselt blijven in spoor van leider Berg en Dal: “Ook tweede periode pakken als het kan”

    Nourdine Benali en revelatie Tisselt blijven in spoor van leider Berg en Dal: “Ook tweede periode pakken als het kan”

    Wie dacht dat Sporting Tisselt na het behalen van de eerste periode een terugval zou kennen, kreeg vooralsnog ongelijk. De promovendus verloor sindsdien weliswaar regelmatiger een duel, maar in 2023 blijft het vooralsnog ongeslagen. Na de 1-2 zege bij Retie won het vorige zondag ook op bezoek bij Mariekerke-Branst met 1-3. Zo profiteerde Tisselt van de nederlaag van Berlaar-Heikant om naar de tweede plaats te springen, in het spoor van leider Berg en Dal.