Jeremy Nauwelaerts (hier in duel met Zakaria Haid El Assiri van Ternesse) en Kalmthout hielden afgelopen weekend voor het eerst dit seizoen de nul.
Volledig scherm
Jeremy Nauwelaerts (hier in duel met Zakaria Haid El Assiri van Ternesse) en Kalmthout hielden afgelopen weekend voor het eerst dit seizoen de nul. © Mpics

Nic Totori slaakt zucht van opluchting na eerste zege met Kalmthout: “Niet veel trainers zouden 1 op 21 overleven”

voetbal eerste provincialeDe kop is er eindelijk af voor Kalmthout. Na maar liefst acht speeldagen heeft geel-rood zijn eerste zege van het seizoen beet. De troepen van coach Nic Totori wonnen zondag met 0-2 op het veld van rechtstreeks concurrent Rapid Leest.

 1. Brusselaar Nicolas Baert gaat op ijs racen tegen ex-F1-rijders
  AUTOSPORT

  Brusselaar Nicolas Baert gaat op ijs racen tegen ex-F1-rij­ders

  Eigenlijk was de racescène dit weekend voor Nicolas Baert niet een met sneeuw bedekt skioord in de Franse Alpen, maar wel de Zuid-Afrikaanse omloop van Kyalami. Echter, de finale van de Intercontinental GT Challenge werd begin deze week om de bekende redenen naar 4 en 5 februari 2022 verplaatst en dus kwam er voor Nicolas Baert een weekend vrij, een weekend dat meteen de start van een nieuwe competitie zal betekenen.
 2. Memorabele bankroven en spectaculaire diefstallen: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streamingland
  Streamz

  Memorabele bankroven en spectacu­lai­re diefstal­len: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streaming­land

  Streamz blaast het heistgenre nieuw leven in met de grootste bankroof aller tijden in ‘De kraak’, een nieuwe misdaadserie van eigen kweek. Wij doen alvast onze duit in het zakje en bundelen de meest memorabele overvallen, diefstallen en roven uit de filmgeschiedenis voor je samen in onze Kijkgids. In de aanbieding: vier weduwes onder druk in ‘Widows’ (YouTube/Apple TV) en de perfecte bankoverval (‘Inside Man’), een hattrick in Las Vegas (‘Ocean’s Eleven’) en buitenbeentje ‘Inception’ op Netflix.
 3. David Vignes weet wat hem bij FC Mandel United te doen staat: “Behoud in eerste nationale geniet alle prioriteit”
  VOETBAL EERSTE NATIONALE

  David Vignes weet wat hem bij FC Mandel United te doen staat: “Behoud in eerste nationale geniet alle prioriteit”

  Met amper 5 punten is FC Mandel United de trieste bezitter van de rode lantaarn in eerste provinciale. Het bestuur greep de voorbije weken al in en verving coach Rudi Verkempinck door David Vignes. Vorige week maakte de Fransman zijn debuut als T1 bij de Izegemse club. Hij zag zijn nieuwe ploeg in de slotfase tegen Patro Eisden onderuit gaan (0-1).