Silke Baccarne liep op Genk een kuitbeenbreuk op. Er wacht de Aalsterse doelvrouw een lange revalidatie.
Volledig scherm
Silke Baccarne liep op Genk een kuitbeenbreuk op. Er wacht de Aalsterse doelvrouw een lange revalidatie. © Geert De Rycke

Net geen stuntzege van Eendracht Aalst Ladies in Genk na kuitbeenbreuk van Baccarne

VROUWENVOETBAL SUPER LEAGUE PLAY-OFF 2Een stuntzege leek voor Eendracht Aalst Ladies op Racing Genk in de maak, tot het noodlot alweer toesloeg. Doelvrouw Silke Baccarne liep in de slotfase bij een 2-3-voorsprong voor Aalst, na een overtreding van Hanne Merkelbach, een kuitbeenbreuk op. Veldspeelster Tiana Andries moest haar noodgedwongen vervangen en incasseerde alsnog in de 98ste minuut de gelijkmaker.

  1. Janice Cayman sluit seizoen af als recordinternational bij Red Flames, maar zonder collectieve prijs met Lyon: “Nog meer zin om door te gaan”
    vrouwenvoetbal

    Janice Cayman sluit seizoen af als recordin­ter­na­ti­o­nal bij Red Flames, maar zonder collectie­ve prijs met Lyon: “Nog meer zin om door te gaan”

    Afgelopen weekend begon Janice Cayman aan de verdere scherpstelling van haar kersverse record als international bij de Red Flames. Sinds de interland tegen Luxemburg (0-1) staat de teller op 113 en als het van de Brasschaatse afhangt, is het einde nog niet in zicht. Gebrand als ze is om volgend seizoen weer te knallen. Ook bij de Franse recordkampioen Lyon die afgelopen seizoen, voor het eerst in veertien jaar, geen prijs pakte.