Belgisch kampioene Lotte Kopecky moet in Ninove in de sprint om de tweede plaats de duimen leggen voor Jorgensen en Pieters.
Volledig scherm
Belgisch kampioene Lotte Kopecky moet in Ninove in de sprint om de tweede plaats de duimen leggen voor Jorgensen en Pieters. © GDR

Net geen podium voor Lotte Kopecky in Omloop: “Zal niet het laatste nummertje van Van Der Breggen worden”

WIELRENNEN VROUWEN PROFSNipt geen podium voor Lotte Kopecky aan het einde van de Omloop HNB. In de sprint om de tweede plaats legde ze de duimen voor de Deense Emma Jorgensen en de Nederlandse Amy Pieters. Wereldkampioene Anna Van Der Breggen reed vanaf de Bosberg solo naar de finish.

 1. LVL-coach Julien Van De Vyver is ondanks finaleverlies toch fier op zijn ploeg: “Asterix was niet te pakken”
  Volleybal Liga A

  LVL-coach Julien Van De Vyver is ondanks finalever­lies toch fier op zijn ploeg: “Asterix was niet te pakken”

  Ladies Volley Limburg heeft niet kunnen stunten in de titelfinale. De Limburgse volleybalvrouwen botsten op een subliem Asterix. LVL kon op geen enkel moment de uittredende en nieuwe kampioen uit evenwicht brengen. “Asterix is de verdiende kampioen”, vertelde coach Julien Van De Vyver die zijn dochter Jutta de titel zag pakken. “Jammer voor ons, maar ik kan niet anders dan heel tevreden en fier te zijn. We zijn de tweede ploeg van het land.”
 1. Kompany houdt voetjes op de grond, sportief manager Verbeke is ambitieus: “Vol voor tweede plaats. Wij zijn Anderlecht”
  Play
  Anderlecht

  Kompany houdt voetjes op de grond, sportief manager Verbeke is ambitieus: “Vol voor tweede plaats. Wij zijn Anderlecht”

  18 april
 2. Wout van Aert: "Ik durfde niet te geloven dat ik gewonnen had"
  Play

  Wout van Aert: "Ik durfde niet te geloven dat ik gewonnen had"