Michael Geerts won op de Challenger van Pozoblanco vijf wedstrijden op rij en sneuvelde pas nipt in halve finale.
Volledig scherm
Michael Geerts won op de Challenger van Pozoblanco vijf wedstrijden op rij en sneuvelde pas nipt in halve finale. © RV / Open ciudad de Pozoblanco

Net geen finale voor Michael Geerts op Challenger: “Jammer van die extra druk”

TennisMichael Geerts heeft op de Challenger in het Spaanse Pozoblanco een zeer knappe tennisweek achter de rug. Hij versloeg er met de Fransman Bonzi het eerste reekshoofd en sneuvelde zaterdagavond pas nipt in halve finale. Jammer genoeg ziet Geerts de Challenger van deze week in Segovia aan zijn neus voorbijgaan.

  1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
    Gouden 11
    2

    Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

    Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.