Neo Tielens (midden) was de beste in Lokeren, gouwgenoot Zander Tielens (links) mocht als nummer twee mee op het podium.
Volledig scherm
Neo Tielens (midden) was de beste in Lokeren, gouwgenoot Zander Tielens (links) mocht als nummer twee mee op het podium. © Geert De Rycke

Neo Tielens pakt uit met solo in Lokeren: “Mijn eigen tempo blijven rijden”

Veldrijden nieuwelingenNeo Tielens (Proximus-Alphamotorhomes-Doltcini Cycling Team) heeft de openingsmanche van de Ethias Crossen gewonnen. De tweedejaarsnieuweling kwam in Lokeren alleen aan. Gouw- en naamgenoot Zander Tielens (UCT Ride Cycling Team) pakte de tweede plaats. “Ik kwam in de eerste ronde alleen voorop terwijl de achtervolgers opgehouden werden door een valpartij. Ik heb mijn eigen tempo gezocht en niemand meer zien terugkeren”, vertelt Tielens.

 1. Jeffrey Verplancke maakt met Eendracht Aalter 0-2-achterstand ongedaan: “Vooral sterke tweede helft onthouden”
  VOETBAL EERSTE PROVINCIALE

  Jeffrey Verplancke maakt met Eendracht Aalter 0-2-achter­stand ongedaan: “Vooral sterke tweede helft onthouden”

  Een 2-2-gelijkspel voor eersteprovincialer Eendracht Aalter tegen KVE Drongen. De kans om aansluiting te vinden met de subtop werd dus gemist. Al hadden ze bij Aalter ook wel reden om ietwat tevreden te zijn. Na een halfuur hadden de bezoekers uit Drongen immers een 0-2-voorsprong bij elkaar gevoetbald. Toch slaagden de jongens van coach Roel Sucaet er nog in om een punt uit de brand te slepen.
 2. Romo (OHL) aan de beterhand na incident op Standard, keeperstrainer Verbist grapt: “Of ik Rafa nog gehoord heb? Ja, maar hij mij niet”
  Voetbal 1A

  Romo (OHL) aan de beterhand na incident op Standard, keepers­trai­ner Verbist grapt: “Of ik Rafa nog gehoord heb? Ja, maar hij mij niet”

  Het incident net voor affluiten tegen Standard zindert nog na bij OHL. Na de late gelijkmaker ontplofte een voetzoeker vlak naast het oor van doelman Rafael Romo. Twee dagen na die luide knal gaat het gelukkig al beter met de Venezolaan. Een gesprek met keeperstrainer Bram Verbist, die dagelijks met hem werkt: “Rafa is een echte levensgenieter.”