Nel Vanopstal op de Putbosmeeting in Oordegem op 4 juni. Daar kwam ze nog 76 honderdsten tekort voor de WK U20-limiet, maar op de Nacht in Heusden was het bingo zaterdag.
Volledig scherm
Nel Vanopstal op de Putbosmeeting in Oordegem op 4 juni. Daar kwam ze nog 76 honderdsten tekort voor de WK U20-limiet, maar op de Nacht in Heusden was het bingo zaterdag. © Geert De Rycke

Nel Van Opstal dolgelukkig met kwalificatie voor WK U20 op de 1500m

atletiekNel Vanopstal wilde koste wat kost de limiet op de 1500m voor het WK U20 in Cali halen. Op de Nacht van de Atletiek zaterdag in Heusden greep ze haar ultieme kans. De 17-jarige loopster uit Geel ging tot het uiterste en met 4.20.69 bleef ze netjes onder de gevraagde limiet van 4.21.03. 

  1. KSK Heist bereikt de vierde ronde van de Croky Cup na 3-0-winst tegen Achel VV. Met dank aan Jef Colman, die drie keer scoorde: “De bal wilde er eerst niet in, maar gelukkig bleef ik de steun voelen van ploeg en coach”

    KSK Heist bereikt de vierde ronde van de Croky Cup na 3-0-winst tegen Achel VV. Met dank aan Jef Colman, die drie keer scoorde: “De bal wilde er eerst niet in, maar gelukkig bleef ik de steun voelen van ploeg en coach”

    KSK Heist zit in de vierde ronde van de Croky Cup. In zijn bekerwedstrijd van de derde ronde tegen de Limburgse eersteprovincialer Achel VV trok Heist aan het langste eind, dankzij drie doelpunten van aanwinst Jef Colman. Heist had het lange tijd niet onder de markt tegen de Limburgers, maar haalde uiteindelijk wel verdiend de volgende ronde.