Nel Demeyer: “Om te winnen tegen Asterix Avo moeten die foutjes eruit.”
Volledig scherm
Nel Demeyer: “Om te winnen tegen Asterix Avo moeten die foutjes eruit.” © Geert De Rycke

Nel Demeyer met VC Oudegem onderuit tegen Asterix Avo: “Vijf sets lange zoektocht naar stabiliteit werd net niet beloond”

VOLLEYBAL LIGA VROUWENDe derby in Liga Vrouwen tussen Asterix Avo en VC Oudegem werd beslist na vijf sets. De wedstrijd kan op twee manieren bekeken worden. Vanuit het oogpunt dat er onnodig veel fouten werden gemaakt door de twee topploegen van het land. Of vanuit het standpunt dat er veel verbetenheid en strijdlust was. 

 1. Nieuw trainersduo T1 Davy Heymans en T2 Didier Gaens moet het behoud verzekeren bij SK Tongeren: “Hopen op schokeffect in thuismatch tegen Wijgmaal”
  VOETBAL TWEEDE NATIONALE B

  Nieuw trainers­duo T1 Davy Heymans en T2 Didier Gaens moet het behoud verzekeren bij SK Tongeren: “Hopen op schokef­fect in thuismatch tegen Wijgmaal”

  Na het opstappen van Marco Pauls sprong sportief manager Jef Byloos in voor de - uiteindelijk verloren - derby bij Sporting Hasselt. De Eburonen staan voorlaatste en willen absoluut het behoud verzekeren. Voorzitter Steven Van Geeteruyen bleef niet bij de pakken zitten. Donderdagavond werd een nieuw trainersduo voorgesteld met Davy Heymans als T1 en Didier Gaens als T2. Vrijdag zal het duo voor het eerst de training leiden. Zaterdag zakt Olympia Wijgmaal naar de Sportoase af.
 1. Memorabele bankroven en spectaculaire diefstallen: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streamingland
  Streamz

  Memorabele bankroven en spectacu­lai­re diefstal­len: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streaming­land

  Streamz blaast het heistgenre nieuw leven in met de grootste bankroof aller tijden in ‘De kraak’, een nieuwe misdaadserie van eigen kweek. Wij doen alvast onze duit in het zakje en bundelen de meest memorabele overvallen, diefstallen en roven uit de filmgeschiedenis voor je samen in onze Kijkgids. In de aanbieding: vier weduwes onder druk in ‘Widows’ (YouTube/Apple TV) en de perfecte bankoverval (‘Inside Man’), een hattrick in Las Vegas (‘Ocean’s Eleven’) en buitenbeentje ‘Inception’ op Netflix.
 2. ASV Geel trekt met 19 (!) fitte spelers naar de topper tegen de buren van Wezel: “Heel moeilijk is om bepaalde knopen door te hakken”
  VOETBAL EERSTE PROVINCIALE

  ASV Geel trekt met 19 (!) fitte spelers naar de topper tegen de buren van Wezel: “Heel moeilijk is om bepaalde knopen door te hakken”

  Op de voorlaatste speeldag van de heenronde wordt zaterdagavond om 19.30 uur in eerste provinciale de topper afgewerkt tussen de buren van ASV Geel en Wezel Sport. De thuisploeg liet de voorbije weken niets aan het toeval over, en liet een grote indruk na. Bovendien wordt trainer Bart Janssens geconfronteerd met positieve selectieproblemen.