Vlnr: Sérina Badji, Nomi Aerts, Lisa Michetti, Hannah Laenens, Nathalie Desard, Caroline Volders, David Beckers (trainer), Sandro Michetti en Quinten Crijns.
Volledig scherm
Vlnr: Sérina Badji, Nomi Aerts, Lisa Michetti, Hannah Laenens, Nathalie Desard, Caroline Volders, David Beckers (trainer), Sandro Michetti en Quinten Crijns. © Keumgang Diest / RV

Negen nieuwe zwarte gordels of hogere dangraden voor Taekwondo Diest

TaekwondoTaekwondoschool Keumgang mag weer heel wat nieuwe zwarte gordels verwelkomen. In 2021 haalden maar liefst negen leden een zwarte gordel of hogere dangraad (het ‘dan-systeem’ is het gradueringssysteem in Koreaanse vechtsporten als taekwondo). Na maandenlang uitstel kregen de atleten van Keumgang eindelijk de kans om te tonen dat ze een zwarte gordel waard zijn. 

 1. Freddy Loix en Pieter Tsjoen aan de start van de 90ste editie van de Monte-Carlo

  Freddy Loix en Pieter Tsjoen aan de start van de 90ste editie van de Mon­te-Car­lo

  De troepen van Pieter Tsjoen zijn goed vertegenwoordigd in Monaco, waar de eerste WK-rally van het seizoen traditioneel op de kalender staat. In de kleuren van PTR, het team van de Oost-Vlaamse rallyman en ondernemer Pieter Tsjoen, zien we twee wagens: een Skoda Fabia Evo voor Freddy Loix en Pieter Tsjoen zelf en een Renault Clio RS Line voor Tim Van Parijs en Kurt Heyndrickx. Beide teams hebben al ervaring in de legendarische Monte-Carlo en vertrekken dus met een zekere ambitie.
 1. Sterke Steven Dillien aan de basis van 5-3-zege tegen Azerbeidzjan: “Tumultueus einde doet niets af aan onze verdiensten”
  Futsal Rode Duivels

  Sterke Steven Dillien aan de basis van 5-3-zege tegen Azerbeid­zjan: “Tumultueus einde doet niets af aan onze verdien­sten”

  De vriendschappelijke interland tussen België en Azerbeidzjan kende een hoogst ongewone ontknoping. Op tweeëndertig seconden van het einde van de match weigerden de Azeri’s bij een 5-3-stand nog verder te spelen. Dit merkwaardig slot mag niet doen vergeten dat de Rode Duivels een sterke partij speelden. Steven Dillien was een van de smaakmakers.