Achraf El Bouchataoui tijdens z’n eerste training bij SK Deinze: de Nederlander tekende voor twee seizoenen bij de 1B-club.
Volledig scherm
Achraf El Bouchataoui tijdens z’n eerste training bij SK Deinze: de Nederlander tekende voor twee seizoenen bij de 1B-club. © Robby Verdickt

Nederlandse middenvelder met adelbrieven voor SK Deinze: Achraf El Bouchataoui komt over van Feyenoord

voetbal Challenger Pro LeagueAfgaande op diverse commentaren heeft SK Deinze een toptransfer beet. Met de 22-jarige Achraf El Bouchataoui hebben de oranjehemden een nieuwe centrale middenvelder. De Nederlander komt over van Feyenoord.

 1. Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts
  Jobat

  Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts

  Heb je een nieuwe baan in het vizier, komt vroeg of laat het onderwerp ‘loon’ naar boven. Om je nieuwe salaris te bepalen of een goed voorstel te kunnen doen, durft een werkgever daarbij al eens vragen wat je op je huidige job verdient. Vind je dit maar een ongemakkelijke vraag en weet je er geen blijf mee? Is je huidige loon aan de lage kant en wil je een mooie promotie niet mislopen met een al te eerlijk antwoord? Jobat.be legt de kwestie voor aan hr-dienstverlener SD Worx.
 2. Eerste ervaring voor Kempense Eline Moors op het profcircuit: “Ik ben niet echt een verdedigend type”
  Tennis

  Eerste ervaring voor Kempense Eline Moors op het profcir­cuit: “Ik ben niet echt een verdedi­gend type”

  De Molse Eline Moors speelde twee weken geleden haar eerste wedstrijd op het profcircuit en mocht dinsdag op het 15.000 dollar-toernooi van De Pollepel in Duffel voor de eerste keer proeven van een match op de hoofdtabel. De als vierde geplaatste Argentijnse Bonardi bleek nog te sterk. “Na winst in de tweede kwalificatieronde was mijn toernooi al geslaagd”, glimlacht Moors.