Nayel Mehssatou werd voor het eerst opgeroepen voor de nationale ploeg van Chili.
Volledig scherm
Nayel Mehssatou werd voor het eerst opgeroepen voor de nationale ploeg van Chili. © AFP

Nayel Mehssatou speelde zich bij KVK in de gratie van de Chileense bondscoach: “Ik dacht dat ik aan het dromen was”

Voetbal Jupiler Pro LeagueNayel Mehssatou speelde vorig seizoen amper vijf wedstrijden op het hoogste niveau, maar de negentienjarige vleugelverdediger maakte enorm veel indruk. Zijn goede prestaties zijn ook de Chileense bondscoach, Martín Lasarte, niet ontgaan. De Uruguayaan riep Mehssatou begin juni op voor de vriendschappelijke interlands tegen Zuid-Korea, Tunesië en Ghana. 

0 reacties

 1. Ameen Al-Dakhil (STVV) na scoreloos gelijkspel bij KV Kortrijk: “Op basis van sterke tweede helft verdienden we de overwinning”
  voetbal jupiler score league

  Ameen Al-Dakhil (STVV) na scoreloos gelijkspel bij KV Kortrijk: “Op basis van sterke tweede helft verdienden we de overwin­ning”

  In het Guldensporenstadion bleven KV Kortrijk en STVV steken op een scoreloos gelijkspel. T1 Bernd Hollerbach liet Perenaar Wolke Janssens in de basis staan. De Duitser Robert Bauer, die vorige week weg bleef van de training om zo een transfer te forceren, zat op de bank. De Kanaries hadden het meeste balbezit en de Kerels loerden op de counter. Na de rust kreeg STVV de beste kansen met een heerlijke trap van een beresterke Frank Boya tegen de paal. STVV blijft twaalf wedstrijden ongeslagen, maar schiet weinig op met drie gelijke spelen op rij.
 2. Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten
  Mijnenergie

  Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten

  De onzekerheid rond de aardgasbevoorrading vanuit Rusland weegt sterk op de internationale energiemarkten en bijgevolg ook op jouw aardgasfactuur. Dat effect laat zich tijdens de zomer gelukkig minder voelen, maar belooft in de winter hard aan te komen. Om jouw aardgasverbruik en bijgevolg ook jouw aardgasrekening te beperken, kan je nu al de nodige stappen ondernemen. Mijnenergie.be bundelt vijf praktische tips.