Naud De Clercq veroverde een week na zijn tweede plaats op het BK in Lombardsijde in de Franse Ardennen zijn derde zege.
Volledig scherm
Naud De Clercq veroverde een week na zijn tweede plaats op het BK in Lombardsijde in de Franse Ardennen zijn derde zege. © Belga

Naud De Clercq naar Bonheiden: “Zal goeie papieren moeten hebben om Arthur Van Den Boer te verslaan”

veldrijden nieuwelingenEerstejaarsnieuweling Naud De Clercq heeft een derde zege beet. Nadat hij deze winter al de crossen in Kessel en Sombreffe op zijn naam zette, was hij vorige zondag de beste aan het Lac de Bairon in de Franse Ardennen.

  1. Kippenvel verzekerd: dit zijn de meest huiveringwekkende true crime-docureeksen
    Streamz

    Kippenvel verzekerd: dit zijn de meest huivering­wek­ken­de true cri­me-docureek­sen

    True crime is de laatste jaren een belangrijk deel geworden van het aanbod van de streamingdiensten. Eén ding mag alvast duidelijk zijn: niet alleen in het buitenland worden er ernstige misdrijven gepleegd. Op woensdag 18 mei schoot Streamz ‘True Crime Belgium: Schellebellemoord: De zaak Prosper Van der Borght’ op ons af. Het ideale moment om enkele spannende docureeksen binnen dit genre in onze Kijkgids te bundelen. Passeren de revue: een meesteroplichter, een wereldberoemde moordzaak, een gewetenloze seriemoordenaar en een vreselijk familiedrama.