Sarah Peeters werd één van de drie Limburgse kampioenen op de eindronde van het nationaal criterium in Waterloo.
Volledig scherm
Sarah Peeters werd één van de drie Limburgse kampioenen op de eindronde van het nationaal criterium in Waterloo. © Stolck / RV

Nationaal criterium: Sarah Peeters, Santer Vanrutten en Ferre Grosemans bekronen een absoluut topseizoen

tennisLimburg veroverde met Sarah Peeters (vrouwen 2), Sante Vanrutten (vrouwen 4) en Ferre Grosemans (mannen 3) drie nationale titels op de eindronde van het criterium in Waterloo. Voor de eindzege was dat nét niet genoeg. Limburg en Antwerpen eindigden op de eerste plaats met 21 punten, maar Antwerpen mocht juichen omdat het één finalist meer telde.

  1. SK Londerzeel geeft voorsprong op drie minuten tijd uit handen en verliest thuis van Lille United. Doelpuntenmaker Mateo Siebens: “Lieten ons meeslepen in hun spel”
    voetbal tweede nationale b

    SK Londerzeel geeft voorsprong op drie minuten tijd uit handen en verliest thuis van Lille United. Doelpunten­ma­ker Mateo Siebens: “Lieten ons meeslepen in hun spel”

    SK Londerzeel is er niet in geslaagd een vierde thuiszege op rij te boeken. Na een moeilijke eerste helft kwam het vlak na de rust op voorsprong, maar op erg korte tijd zette een gretig Lille de match nog helemaal naar hun hand: 1-2. Het Londerzeelse doelpunt van Mateo Siebens werd er zo eentje voor de statistieken.