Avanti Stekene kon niet winnen op het veld van Tempo Overijse. Ondanks twee doelpunten van Nathan Volckerick (l.), die Maarten Matthijs (Erpe-Mere United) tackelt: "Een logisch resultaat", vond de doelpuntenmaker.
Volledig scherm
Avanti Stekene kon niet winnen op het veld van Tempo Overijse. Ondanks twee doelpunten van Nathan Volckerick (l.), die Maarten Matthijs (Erpe-Mere United) tackelt: "Een logisch resultaat", vond de doelpuntenmaker. © Geert De Rycke

Nathan Volckerick en Avanti Stekene kunnen al drie wedstrijden niet meer winnen: “Na een gelijkspel op Tempo Overijse zou ik zeker niet van een dipje spreken”

voetbal derde nationale ATwee op negen, de laatste zege dateert van midden november. Op het veld van Tempo Overijse kon Avanti Stekene voor de derde wedstrijd op rij geen overwinning pakken. Que pasa, Avanti? Blessures, zo denkt Nathan Volckerick: “We hebben al vijf of zes wedstrijden niet meer met hetzelfde basiselftal kunnen spelen.”

  1. Jerko Guldix (Racing Mechelen) staat vijf weken aan de kant met enkelblessure: “Domper maar timing kon ook slechter”
    VOETBAL DERDE NATIONALE B

    Jerko Guldix (Racing Mechelen) staat vijf weken aan de kant met enkelbles­su­re: “Domper maar timing kon ook slechter”

    Jerko Guldix moest afgelopen weekend al na ruim een halfuur naar de kant bij Racing Mechelen in het oefenduel bij KGR Katelijne (0-4). Een enkelblessure was de oorzaak en die bleek enkele dagen na het voorval ernstiger dan gehoopt. Een scheur in het voorste ligament van de enkel houdt de 21-jarige verdediger een vijftal weken aan de kant.