Nasser Mazouz hoopt bij Dikkelvenne op een nieuwe basisplaats, vooral omdat ex-ploeg Ronse de tegenstander is.
Volledig scherm
Nasser Mazouz hoopt bij Dikkelvenne op een nieuwe basisplaats, vooral omdat ex-ploeg Ronse de tegenstander is. © Geert De Rycke

Nasser Mazouz (Dikkelvenne) tegen Ronse: “Ex-ploeg staat onderaan, maar verliest nooit met zware cijfers”

voetbal tweede nationale ADikkelvenne kan zaterdagavond een tweede stap richting veiliger oorden in het klassement zetten. Een week na de zege bij hekkensluiter Oudenaarde komt Ronse naar de Hofkouter. Ronse deelt de laatste plaats met Oudenaarde.

 1. Warmtepomp vanaf 2026 verplicht in nieuwbouw: zoveel kosten de verschillende soorten
  Livios

  Warmtepomp vanaf 2026 verplicht in nieuwbouw: zoveel kosten de verschil­len­de soorten

  Wie bouwt, is vanaf 2026 verplicht om een elektrische warmtepomp te gebruiken om zijn woning te verwarmen. Die bestaan in verschillende varianten. In de praktijk moet je meestal kiezen tussen een warmtepomp die warmte aan de bodem onttrekt of een systeem dat warmte uit de buitenlucht haalt. Wat voor jou de beste keuze is, hangt af van je woonsituatie en budget. Bouwsite Livios zet de opties op een rij.
 2. Ignazio Cocchiere helpt Tempo Overijse met drie goals voorbij Melsele: “Ik heb nu bij al mijn Belgische clubs een hattrick gemaakt”
  voetbal derde nationale A

  Ignazio Cocchiere helpt Tempo Overijse met drie goals voorbij Melsele: “Ik heb nu bij al mijn Belgische clubs een hattrick gemaakt”

  Met drie doelpunten in tien minuten kroonde Ignazio Cocchiere zich zaterdagavond tot matchwinnaar. De 34-jarige aanvaller van Tempo Overijse zette zo eigenhandig Melsele (1-4) opzij. Zelf blijft Cocchiere er rustig onder, al heeft hij nu wel een opvallende statistiek te pakken. Bij elke Belgische club dat hij actief was, maakte Cocchiere een hattrick. Knap.
 1. Sport, emoties én drama: vijf meeslepende streamingtips
  Streamz

  Sport, emoties én drama: vijf meeslepen­de streaming­tips

  Weinig hobby’s maken zo veel emoties in ons los als sport. Naar aanleiding van de nieuwe Streamz-release ‘The Window’, dat zich afspeelt tijdens de transferperiode binnen het voetbal, vullen wij onze Kijkgids deze week aan met andere topseries en films die drama en sport verweven tot een meeslepende kijkervaring. Diepe karakterstudies in ‘Friday Night Lights’ (Hulu), datagedreven stuntwerk in ‘Moneyball’ (Netflix), hilarische scènes in ‘Ted Lasso’ (Apple TV+) en een temperamentvolle basketbalcoach in ‘Big Shot’ (Disney+): dit zijn onze favoriete sporttitels om te streamen.
 2. Doelman Seppe Veraghtert pakt met BSK Retie drie punten tegen Vorselaar: “Groep gaat elke uitdaging ten volle aan”
  VOETBAL EERSTE PROVINCIALE

  Doelman Seppe Veraghtert pakt met BSK Retie drie punten tegen Vorselaar: “Groep gaat elke uitdaging ten volle aan”

  Met Vorselaar en Retie stonden in eerste provinciale twee ploegen tegenover mekaar, die dezelfde visie nastreven. Met jonge talenten, omringd met de nodige ervaring, trachten een zorgeloos seizoen door te maken. Het was Senne Dierckx, die in het slot van de partij de balans in het voordeel van Retie deed kantelen. Dankzij de 2-3-overwinning worden beide clubs dichte buren in het algemeen klassement. Beide teams tellen nu 18 punten.